2019-11-01 23:13:27
Φωτογραφία για Nissan  «Ζ»
Με το 370 Ζ να "μετράει" ήδη μια δεκαετία στην αγορά, η Nissan φαίνεται πως ετοιμάζει

μια νέα πρόταση στην κατηγορία των coupe μεγάλου τουρισμού.

Ένα πρωτότυπο, χωρίς ιδιαίτερο καμουφλάζ στο αμάξωμα (άλλωστε, τα σημαντικά αναμένεται να βρίσκονται κάτω από αυτό…) «συνελήφθη» από τον «κατασκοπευτικό φακό» να κάνει δοκιμές στην πίστα του Nurburgring. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την παρουσίαση του 370Ζ, με το οποίο η Nissan είχε εκπροσώπηση στην κατηγορία των sport coupe αυτοκινήτων.

Από τις πρώτες εικόνες, βλέπουμε πως το αυτοκίνητο που δοκιμάζεται, έχει περισσότερους αεραγωγούς στον εμπρός προφυλακτήρα και αυτό με τη σειρά του, κάτι «καλό» σημαίνει για τον κινητήρα κάτω από το εμπρός καπό. Καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο παραπάνω από τη Nissan, μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Έτσι λοιπόν, μια από τις πιο πιθανές προς επιβεβαίωση φήμες, είναι το να έχει μεγάλη συγγένεια το νέο coupe της Nissan με το G60 της Infiniti- κάτι που είχε γίνει με τις τα 350Z και G37, των Nissan και Infiniti αντίστοιχα.

Ένα πιθανό όνομα για το μοντέλο που αναμένεται να δούμε, είναι το Ζ400. Οι φήμες θέλουν τον κινητήρα να είναι V6 3λιτρος twin-turbo με απόδοση κοντά στους 400 ίππους. Ούτως ή άλλως, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να περιμένουμε νέα δεδομένα για το αναμενόμενο μοντέλο, μια και αυτό πρόκειται να το δούμε σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, αν όχι στην τελική του μορφή, κάποια στιγμή μέσα στο 2021.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ