2019-11-02 18:22:50
Φωτογραφία για Μεγάλη νίκη για τον Κολοσσό Ρόδου μέσα στον Άρη με 85-87
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και μετά από δύο παρατάσεις ο Άρης γνώρισε την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου με 85-87 για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δυνατό ξεκίνημα για τον Άρη που έκανε γρήγορα το 5-0 με καλάθια των Μιλόσεβιτς και Φλιώνη. Κρομά και Τουντζιαράκης έδωσε σκορ στον Κολοσσό, που με δύο τρίποντα του Μπρούσεβιτς μπήκε μπροστά στο σκορ 4.31 πριν τη λήξη της περιόδου. Ο Κρομά με καλάθι έδωσε αέρα έξι πόντων στην ομάδα του αλλά ο Φλιώνης ξεκόλλησε τον Άρη από τους οχτώ. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και ιδιαίτερα στην επίθεση με τους «κίτρινους» να μειώνει τη διαφορά και να περνά μπροστά στο σκορ στη λήξη της πρώτης περιόδου.

Με καλάθια των Κρομά και Τζάκσον ο Κολοσσός πέρασε και πάλι μπροστά με 21-22 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ενώ ο Μπρέιζελτον έκανε το 21-24 αναγκάζοντας το Μαρκόπουλο να καλέσει τάιμ άουτ. Ο Άρης έκανε λάθη και ο Κολοσσό πήρε αέρα έξι πόντων (23-29) αλλά γρήγορα η διαφορά μειώθηκε και πάλι με καλάθια του Μόρις (27-29). Ένα νέο μπλάκ άουτ των «κιτρίνων» έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να χτίσουν διαφορά και να πάνε στα αποδυτήρια με αέρα επτά πόντων (29-36).


Η τρίτη περίοδος άρχισε με τον Άρη να μειώνει στο τρίποντο χάρη σε καλάθι του Ντραγκίσεβιτς. Ο Τάλτον με ένα εξαιρετικό κάρφωμα ξεσήκωσε το γήπεδο κάνοντας το 35-37 αλλά ο Κολοσσός είχε τις απαντήσεις και διατηρούσε το προβάδισμα. Με καλάθι του Ντραγκίσεβιτς ο Άρης πέρασε εκ νέου μπροστά αλλά με εύστοχο σουτ τριών πόντων του Τζάκσον ο Κολοσσός μπήκε ξανά μπροστά με 45-47.

Η τέταρτη περίοδος ήταν για γερά νεύρα. Οι «κίτρινοι» έτρεξαν ένα σερί 7-0 και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 57-50. Ντραγκίσεβιτς και Μόρις έδιναν λύσεις στο σκοράρισμα αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τρόπο να βρίσκουν καλάθι. Ένα λεπτό πριν το φινάλε και χάρη σε κακές επιλογές των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου ο Κολοσσός μείωσε στο καλάθι (68-66). Ο Ντραγκίσεβιτς έκανε το 70-66 ενώ ο Μπρέιζελτον ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων και μείωσε στον πόντο. 41.9΄΄ πριν το φινάλε όλα ήταν στο 71-71.

Δυνατό παιχνίδι με αρκετές επαφές. Ο Γκετσεβίτσιους από τη γραμμή των βολών έκανε το 73-71 ενώ ο Κρόμα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Κολοσσό με εύστοχο τρίποντο. Δύο εύστοχες βολές του Γκετσεβίτσιους και ένα καλάθι του Μόρις έδωσε αέρα τριών πόντων στον Άρη 1.15 πριν το τέλος της παράτασης. Οι «κίτρινοι» είχαν το μομέντουμ, έκαναν αβίαστα λάθη δίνοντας ελπίδα στον Κολοσσό, ο οποίος 8.9’’ πριν τη λήξη της παράτασης ισοφάρισε σε 77-77. Με τρίποντο του Μπρέιζελτον ο Κολοσσός μπήκε μπροστά στο σκορ 79-82 στη δεύτερη παράταση. Οι δύο ομάδες έχασαν πολλές επιθέσεις. Με καλάθια του Ντάλτον το ματς ο Άρης ισοφάρισε και πέρασε μπροστά στο σκορ 84-82. Από τη γραμμή των βολών η διαφορά πήγε και πάλι στον πόντο 55 ΄΄ πριν το φινάλε. Ο Γκάγκιτς αστόχησε σε τρίποντο σε αντίθεση με τον Τζάκσον που ήταν εύστοχος δίνοντας τη νίκη στον Κολοσσό.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 29-36, 49-50, 71-71, (πρτς) 77-77, 85-87.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ