2019-11-04 00:33:11
Φωτογραφία για Εκδόθηκε το ΦΕΚ με το νέο ΔΣ του ΕΟΔΥ! Όλα τα ονόματα
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

HR

Σε ΦΕΚ εκδόθηκε το νέο ΔΣ του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) που αντικατέστησε το ΚΕΕΛΠΝΟ. Πρόεδρος ορίσθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας που είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr και είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ: «Αποκλειστικό: Νέος Πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Παναγιώτης Αρκουμανέας! Όλες οι πληροφορίες»Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας

Παρά τις αντιδράσεις που ακούστηκαν από κάποιους που επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την προσωπική σχέση που διατηρεί ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τον νέο Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο υπουργός Υγείας επέμενε στην άποψή του και διόρισε κανονικά τον κ.Αρκουμανέα.

Έτσι το νέο ΔΣ διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ηλία, πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΣ του φορέα, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.


2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του Βασιλείου, Καθηγητής στην Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής- Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ του φορέα, αρμόδιος για τα ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ νοσήματα, με καθεστώς πλήρους απασχόλησης με αναπληρωματικό μέλος του την ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του Τζαννέτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ- ΓΝΑ «Ιπποκράτειο».

3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ του φορέα, αρμόδιος για τα ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ νοσήματα, με καθεστώς πλήρους απασχόλησης, με αναπληρωματικό του μέλος την ΠΙΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εργαστηρίου Ανατομίας-ΕΚΠΑ.

4. ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου, Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό του μέλος την ΔΡΕΛΙΩΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Παναγιώτη, Προϊσταμένη Τμήματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Διεθνών Συνεργασιών – 2π Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου.

5. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Κωνσταντίνου, Δικηγόρος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό του μέλος την ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ του Κωνσταντίνου.

6. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου, Επικ. Επιμελητής Β ́ στην Παν/μιακή Καρδιολογική Κλινική- ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό του μέλος την ΤΣΑΤΣΑΡΑΓΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Παναγιώτη, Γενική Ιατρό.

Β. Χρέη Προέδρου κατά την απουσία του, θα εκτελεί ο Αντιπρόεδρος Παναγιωτάκος Δημοσθένης, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αναπληρώνεται από το αναπληρωματικό του μέλος.

Να σημειωθεί ότι η θητεία του νέου ΔΣ του ΕΟΔΥ είναι τριετής.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ