2019-11-04 11:39:37
Φωτογραφία για Να ξεχάσουν οι Στρατιωτικοί τα επιδόματα… (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Δείτε την απάντηση-ψυχρολουσία στην ερώτηση Δρίτσα – Σκουφά που θυμίζει πως άδικα επειδή «πολλοί Έλληνες στρατιωτικοί λαμβάνουν ένα προνομιακό επιτόκιο εφόσον έχουν επιλέξει την Τράπεζα Πειραιώς για την καταβολή και είσπραξη της μισθοδοσίας τους, οι σχετικά υψηλοί τόκοι που λαμβάνουν ετησίως και τίθενται ως βάση υπολογισμού του περιουσιακού τεκμηρίου τους, οδηγούν σε εσφαλμένο μαθηματικό αποτέλεσμα, ωσάν να έχουν περίπου δεκαπλάσιες σε ποσά Ευρώ καταθέσεις και έτσι τίθενται εκτός επιλεξιμότητας για το «επίδομα στέγασης»».

ΘΕΜΑ: Απάντηση στη με αριθμ. πρωτ. 1335 / 17.10.2019 ερώτηση.

Σε απάντηση της με αριθμ. πρωτ. 1335/17.10.2019 ερώτησης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), που κατατέθηκε από τους Βουλευτές κ.κ. Σκούφα Ελισσάβετ και Δρίτσα Θεόδωρο και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, όσον αφορά δηλαδή στη σύμπραξη έκδοσης της κοινής υπουργικής απόφασης με αριθμ. Δ13οικ.10747/256 (ΦΕΚ Β΄792/6.3.19), σας γνωρίζουμε ότι η πρωτοβουλία για την έκδοση της ανωτέρω απόφασης και συνεπώς και για την ενδεχόμενη τροποποίησή της ανήκει στο συνερωτώμενο και καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σημειώνεται επίσης ότι κατά γενική αρχή οι κανονιστικές πράξεις δεν διαθέτουν αναδρομική ισχύ, εκτός και εάν ρητά προβλέπεται σε νομοθετική διάταξη.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ: yened.wordpress.com

Δείτε το σχετικό έγγραφο του ΥΠΟΙΚ:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ