2019-11-04 13:20:11
Φωτογραφία για To «κατακεραυνωτικό» σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Πρετεντέρη...
Εδώ και λίγο καιρό είναι γνωστό πως ο Γιάννης Πρετεντέρης επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ONE με την εκπομπή «Ανατροπή» και σε ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια έχει «κατηγορηθεί» ουκ ολίγες φορές για τον τρόπο που αποφάσισε να χειριστεί διάφορα πολιτικά ζητήματα κατά τη κρίση, όπως την τρόικα και τα μνημόνια

Θα ήταν παράλογο, λοιπόν, το τηλεοπτικό του comeback να μην προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις. Μία από αυτές ανήκουν στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη. Μέσα από ένα στόρυ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «ανέβασε» τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα, στην οποία απεικονίζεται ο Γιώργος Πρετεντέρης με τη Μπάγια Αντωνοπούλου στις εγκαταστάσεις του καναλιού.

Το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη ήταν η αρχαία παροιμία «Βηξ αντί προδής», η οποία λέγεται για όσους προσποιούνται ότι κάνουν κάτι άλλο, όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ