2012-06-17 18:24:07
Φωτογραφία για Ψηφίστε τους για περισσότερες παραλίες-σκουπιδότοπους
Πέρασαν ακριβώς δύο εβδομάδες από την ημέρα που ανάρτησα άρθρο με φωτογραφίες της τρισαθλιότητας της πλαζ Αγίου Νικολάου Καβουρίου και ουδείς συγκινήθηκε.

Μάλιστα το εν λόγω άρθρο το έστειλα συνημμένο σε νεοεκλεγείσα βουλευτίνα της περιοχής η οποία, αν κουνούσε το μικρό δαχτυλάκι της, θα είχε αποσταλεί σε χρόνο ντε-τε μηχάνημα να κόψει τα ξερόχορτα. Δεν το κούνησε όμως, αλλά μου απάντησε ότι θα δει το θέμα μετεκλογικά. Προφανώς δεν αξιολόγησε την αθλιότητα που είδε ως επείγον πρόβλημα.

Σήμερα το πρωί, και αφού πήγα και ψήφισα (μαντεύσατε ποιον;), επανήλθα στον τόπο του οικολογικού εγκλήματος και έβγαλα μερικές φρέσκες φωτογραφίες, μπας και κοκκινίσει κανένα παχύδερμο της περιοχής.

Το τρισάθλιο ερείπιο που βλέπετε δεξιά ήταν κάποτε μπαρ του πάλαι ποτέ Ξενοδοχείου "Καβούρι" όπου κάθε καλοκαίρι έκανε τις διακοπές με το χαρέμι του ο Ιμπν Σαούντ.

Πριν από καμιά τριανταριά χρόνια, το αμαρτωλό ξενοδοχείο με τα χαριστικά θαλασσοδάνεια πέρασε σ' άλλα χέρια, έγινε γραφεία, και ο τωρινός ιδιοκτήτης της πλάζ (ναι, καλά ακούσατε η πλαζ του ανήκει!) το διατηρεί ως κόρην οφθαλμού, καθότι αποτελεί μοναδική τουριστική ατραξιόν για φρικιά
. Οι δε δήμαρχοι της Βουλιαγμένης, πρώην και νυν, δεν τολμούν να το πειράξουν για να μην τους κάνει "ντα" ο "ιδιοκτήτης" της πλαζ!

Την ίδια στιγμή, επειδή στο Λαμογιστάν "τηρούνται" οι νόμοι, στην ίδια περιοχή το παλαιό ξενοδοχείο Καστέλλο, προκλητικά μέσα στον αιγιαλό, άλλαξε χρήση και γίνεται η βίλα-κατοικία γνωστού εφοπλιστή. Σα δεν ντρέπεστε όλοι!

seferou.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το EURO... χάλασε τις πόρνες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το EURO... χάλασε τις πόρνες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ