2019-11-04 22:59:10
Φωτογραφία για Mazda: Στήριξη των ιδιοκτητών MX-5 πρώτης γενιάς
Η Mazda προθυμοποιείται να διευκολύνει τη διαδικασία αποκατάστασης του Mk1 MX-5

Miata στην τεράστια αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών με ένα ειδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει και γνήσια ανταλλακτικά.

Προκειμένου να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερα αρχέτυπα της πρώτης γενιάς στο δρόμο, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με καταστήματα ειδικών αλλά και με λέσχες Miata για να καταλάβει ποια τμήματα χρειάζονται περισσότερο για τα αυτοκίνητα τους. Έτσι, με τη βοήθεια των προμηθευτών, άρχισαν να κατασκευάζουν τα συγκεκριμένα εξαρτήματα στην Ιαπωνία, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές κατασκευής και υλικά, διατηρώντας παράλληλα την αρχική εμφάνιση όπως επίσης και αίσθηση που προκύπτει από αυτά.

“Η φιλοσοφία “άλογο και αναβάτης ένα” επιτρέπει τη δυναμική οδήγηση, η οποία έχει παραμείνει σταθερή με τα χρόνια, βοηθώντας μάλιστα το Miata να γίνει ένα σημαντικό όχημα για το εμπορικό σήμα και τους οπαδούς της φίρμας”, δήλωσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda Βόρειας Αμερικής, Masahiro Moro. «Παρατείνοντας τη ζωή των Miata πρώτης γενιάς, η εταιρία δεσμεύεται να υποστηρίξει την κουλτούρα του roadster, ενώ προσβλέπει στην εμφάνιση αυτών των ιστορικών οχημάτων στο δρόμο – και στην πίστα – τα προσεχή χρόνια», πρόσθεσε.


Όσοι διατηρούν ένα κλασικό Miata στα γκαράζ τους θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά εδώ για τον πλήρη κατάλογο των διαθέσιμων απαραίτητων αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα έγγραφο 42 σελίδων που περιλαμβάνει σχεδόν οτιδήποτε, από τα κατάλληλα λιπαντικά του κινητήρα μέχρι την ανάρτηση, τα φρένα, τα εξωτερικά πάνελ του αμαξώματος, τις μαλακές οροφές όπως και όλα τα κουμπιά και τους επιλογείς του κιβωτίου στο εσωτερικό. Σχεδιασμένα για να μοιάζουν με τα αρχικά σετ, οι τροχοί ανήκουν στην Enkei και είναι πλέον ελαφρύτεροι αλλά και πιο ανθεκτικοί. Μέρος των εορτασμών της 30ής επετείου του παγκοσμίως δημοφιλέστερου διθέσιου σπορ αυτοκινήτου, είναι στην πραγματικότητα μια επέκταση του προγράμματος, το οποίο ξεκίνησε στην Ιαπωνία πριν από δύο χρόνια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ