2019-11-05 14:10:58
Φωτογραφία για VW ID
Στο πλαίσιο μιας έκθεσης τεχνολογίας η Volkswagen ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει

ένα νέο μοντέλο για την ηλεκτρική της γκάμα ID.

. Το προωθητικό υλικό που δημιουργήθηκε για την ανακοίνωση εμφανίζει απλώς το πρωτότυπο ID Vizzion που είχε παρουσιαστεί την περσινή χρονιά.

Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στο πλαίσιο της προώθησης της έκθεσης τεχνολογίας «Building an Electric Future» η οποία θα είναι αφιερωμένη στο ηλεκτρικό μέλλον της αυτοκίνησης. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 20 Νοεμβρίου και στόχος της VW είναι να τονίσει πως στόχος της είναι να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιάζεται η ευέλικτη ηλεκτρική πλατφόρμα MEB καθώς και οι εφαρμογές που μπορεί να έχει σε μοντέλα διαφορετικού ύφους και κατηγοριών.

Θα υπάρχουν επίσης ειδικοί χώροι στους οποίους οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν αλλά και να εξερευνήσουν μέσω εικονικής πραγματικότητας διάφορες πτυχές της νέας ηλεκτρικής γκάμας ID που η VW θα αρχίσει να εμπλουτίζει στο άμεσο προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή σχεδιασμού της Volkswagen, Klaus Bischoff η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο των μεταφορών όπου η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση θα βρίσκονται τα επόμενα χρόνια στο επίκεντρο της προσοχής.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ