2019-11-06 09:00:14
Φωτογραφία για “Αδύναμος κρίκος” ΣΚΑΙ και OPEN
Προβληματισμός επικρατεί στο σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών για την είσοδο στον ανταγωνισμό του νέου καναλιού ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη το επόμενο διάστημα. Η μεγαλύτερη όμως ανησυχία διαπιστώνεται στο OPEN που εχει χαμηλά ποσοστά και αναζητά τον τρόπο για να αυξήσει το μερίδιο του, τόσο σε επίπεδο τηλεθέασης όσο και σε επίπεδο διαφήμισης… Αλλα και στον ΣΚΑΙ, δεδομένου ότι το νέο κανάλι θα διεκδικήσει κομμάτι της ενημέρωσης που τώρα μονοπωλεί το Φάληρο!

Επιπλέον η διάθεση της Συγγρού (έδρα του νέου καναλιού της Alter Ego) να μη “χαϊδέψει” την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αντίθετα όπου κρίνουν να ασκούν αντιπολίτευση, εντείνει τις ανησυχίες του Φαλήρου που από το πρωί εως το βράδυ “λιβανίζει” την κυβέρνηση!

Με άλλα λόγια ο ΣΚΑΙ φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε “αδύναμο κρίκο” στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που θα διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες με την είσοδο του έκτου παίκτη, αφου εκτος της πίεσης που θα δεχθεί στον ενημερωτικό τομέα, θα απειληθεί και το σαθρό ψυχαγωγικό του προφίλ! Εκτος κι αν το Big Brother αποδειχθεί λίρα εκατό, όπως το πρωτο survivor που σάρωσε τις τηλεθεάσεις!

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ