2019-11-07 21:26:48
Φωτογραφία για Respring iPhone χωρίς να χάσετε το Jailbreak του Sileo
Η επανεκκίνηση του iPhone σας μπορεί να διορθώσει τις δυσλειτουργίες του λογισμικού, αλλά θα πρέπει να γίνει μόνο ως έσχατη λύση αν η συσκευή σας έχει ένα ημι-δεμένο jailbreak , επειδή θα απενεργοποιήσει τυχόν τροποποιήσεις που έχετε εφαρμόσει.   

Ευτυχώς, το jailbroken iPhone σας έχει μια πιο γρήγορη εναλλακτική λύση για την επανεκκίνηση για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να κάνετε αλλαγές χωρίς συνέπειες.

Αρχικά, ανοίξτε το Sileo και πληκτρολογήστε "dragspring" στο πεδίο αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατήστε το tweak μόλις εμφανιστεί. Αγγίξτε "Λήψη" και, στη συνέχεια, πατήστε και επιλέξτε "Επιβεβαίωση". Περιμένετε μια στιγμή για να εγκαταστήσετε το tweak και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Επανεκκίνηση του Springboard" για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Η λειτουργία Dragspring ενεργοποιείται αυτόματα μόλις εκκινήσει το iPhone σας. Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να κάνετε ρεσπρινγ αμέσως τη συσκευή σας ανοίγοντας την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" και σύροντας προς τα κάτω την κύρια σελίδα.


Το Dragspring διαθέτει επίσης ένα μενού εντός των ρυθμίσεων για περαιτέρω προσαρμογή. Στο εσωτερικό, μπορείτε να το διαμορφώσετε και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε πολλά στοιχεία, όπως "Ενεργοποιήστε την απτική ανατροφοδότηση" και "Εμφάνιση του υπότιτλου Spinner", μαζί με τη δυνατότητα εξατομίκευσης των κειμένων που εμφανίζονται πριν και ενώ η συσκευή σας επανεκκινεί. Απλά φροντίστε να πατήσετε το "Απόρριψη" στην πάνω δεξιά γωνία για να εφαρμόσετε τις αλλαγές που έχετε κάνει.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ