2019-11-08 14:11:38
Φωτογραφία για οalter ego Toyota Supra
Οι βελτιωμένες Supra που φιλοξενούνται στο περίπτερο της Toyota είναι πρωτότυπα μοντέλα με μια σειρά οπτικών ή και μηχανολογικών βελτιώσεων που έχουν γίνει από την ίδια την Toyota ή αποτελούν συνεργασία της εταιρίας με διάφορους βελτιωτικούς οίκους.

Στόχος της Toyota είναι να δείξει στον κόσμο αλλά και σε όσους βελτιωτές έχουν στο στόχαστρό τους τη Supra, κάποιες πιθανές κατευθύνσεις που μπορεί να ακολουθήσει η αναβάθμιση του εντυπωσιακού κουπέ που έχει προκύψει από την συνεργασία της Toyota με την BMW.

Μεταξύ των μοντέλων που θα φιλοξενηθούν στην έκθεση σίγουρα το πιο εντυπωσιακό είναι το GR Supra 3000GT Concept το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη θρυλικό TRD3000GT, μια έκδοση της Supra του 1994 με ένα φαρδύ body kit η οποία δημιουργήθηκε με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου στο ιαπωνικό πρωτάθλημα ταχύτητας GT.

Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποιον που να εκφράσει αντιρρήσεις για την εικόνα της Supra με το εν λόγω body kit το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προεκτάσεις θόλων, νέους προφυλακτήρες, πίσω αεροτομή και διαχύτη. Επιπλέον το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ρυθμιζόμενη ανάρτηση, με νέα εξάτμιση, φρένα της Brembo, και τροχούς 19 ιντσών ενώ αντίστοιχες επεμβάσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό με πιο χαρακτηριστική την τοποθέτηση αγωνιστικών bucket καθισμάτων.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ