2019-11-09 10:00:19
Φωτογραφία για Προσοχή από σήμερα το απόγευμα αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω του Μαραθωνίου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αθήνα αύριο Σάββατο και την Κυριακή, για τον «37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας». Φέτος για πρώτη χρόνια, ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί ξεχωριστά, μια ημέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα σήμερα, από τις πέντε το απόγευμα έως τις εννέα το βράδυ, με εκκίνηση τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την Κυριακή, από τις 9 του πρωί έως αργά το απόγευμα θα διεξαχθεί ο 37ος Μαραθώνιος, ακολουθώντας την κλασική διαδρομή Λ. Μαραθώνος, Αγ. Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων), Τύμβος Μαραθώνα, Αγ. Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων), Λ. Μαραθώνος, Λ. Μεσογείων, Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου, Λ. Βασ. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού και Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την ίδια ημέρα, από τις οκτώ έως τις 10 το πρωί, θα διεξαχθεί ο Αγώνας Δρόμου 5 χιλιομέτρων, με εκκίνηση από τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.


Στις 10 το πρωί, θα διεξαχθεί ο Αγώνας Δρόμου SPECIAL OLYMPICS HELLAS με εκκίνηση από τη Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Σοφίας, Ηρ. Αττικού, Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ σχεδόν την ίδια ώρα και με την ίδια διαδρομή, θα πραγματοποιηθεί και ο Αγώνας Παιδιών.

Στις 10.35 το πρωί, θα δοθεί η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. με εκκίνηση από τη συμβολή των Λ. Βασ. Σοφίας & Ζαχάρωφ προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Σοφίας & Ζαχάρωφ, Ηρ. Αττικού, Παναθηναϊκό Στάδιο.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ