2019-11-09 18:58:39
Φωτογραφία για Ο συναγερμός ενός Apple Watch δημιουργεί ένα μικρό χάος στην εκπομπή του James Corden
Οι περιπτώσεις παρακολούθησης του Apple που έχουν σώσει τις ζωές των ιδιοκτητών τους έχουν πολλαπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες (από την άφιξη των λειτουργιών του ΗΚΓ και την ανίχνευση πτώσης).  

Ευτυχώς, μερικές φορές δεν πρόκειται πάντα για ζήτημα ζωής ή θανάτου, όπως ο συναγερμός ενός Apple Watch που ενεργοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "The Late Late Show με τον James Corden", τον Αμερικανό παρουσιαστή James Corden , δημιουργώντας ένα μικρό χάος που προκάλεσε. Το Watch της Apple κατά τη διάρκεια ενός μικρού παιχνιδιού ερωτήσεων και απαντήσεων στο οποίο συμμετείχε το κοινό, μια από τους συμμετέχοντες είχε απαντήσει σωστά στο "Shrek" στην ερώτηση "Σε ποια κινούμενη ταινία εμφανίζεται ο Shrek χαρακτήρας; ».

Η ενεργοποίηση του συναγερμού δεν οφείλεται αναγκαστικά σε ένα σφάλμα όπως στο πλαίσιο της εκπομπής, είναι πιθανό το Apple Watch να έχει εντοπίσει μια μη φυσιολογική αύξηση του καρδιακού ρυθμού, πιθανώς λόγω του άγχους της ύπαρξης στην τηλεόραση (και ο φόβος να είναι ο επόμενος "στόχος" του παιχνιδιού Corben). Το περιστατικό εμφανίζεται στα 6:13s στο παρακάτω βίντεο:
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ