2019-11-09 19:22:43
Φωτογραφία για Η Apple εξηγεί πώς να δημιουργήσετε ένα Memoji στο iPhone σας
Η Apple δημοσίευσε σήμερα ένα νέο επεξηγηματικό βίντεο σχετικά με τη δημιουργία ενός Memoji, ενός προσωποποιημένου Animoji. Η ιδέα του Animoji έκανε το ντεμπούτο του το 2017 με το iPhone X. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα, επιλέξτε μια συνομιλία, αγγίξτε το εικονίδιο που είναι αφιερωμένο στο Animoji (το ένα με το σύμβολο που έχει το στόμα ανοιχτό), επιλέξτε το κουμπί με τις τρεις μικρές κουκίδες στο κάτω αριστερό μέρος και τέλος το κουμπί "Επεξεργασία ». Ας πάμε τώρα, η δημιουργία ενός Memoji μπορεί να ξεκινήσει.

Η Apple έχει προσθέσει νέες προσαρμογές με το iOS 13, το οποίο επιτρέπει να προχωρήσει περισσότερο για τη δημιουργία του χαρακτήρα του. "Δημιουργήστε ένα Memoji μοναδικό όπως εσείς! Στα iOS 13 και στο iPadOS, μπορείτε να προσαρμόσετε το Memoji σας με νέα χτενίσματα, καπέλα, μακιγιάζ, τρυπήματα με σκουλαρίκια,  χαλασμένα δόντια και ακόμη και αξεσουάρ όπως τα AirPods ", λέει η Apple.

Τι πρέπει να κάνετε μετά τη δημιουργία του Memoji; Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή σύντομων βίντεο που αποστέλλονται στους φίλους του μέσω μηνυμάτων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα Memoji κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime για να διασκεδάσετε.

Τα Memojis είναι διαθέσιμα σε iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Στο iPad, χρειάζεστε ένα iPad Pro 11 ιντσών ή 12,9 ίντσες (3η γενιά) το ελάχιστο.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ