2019-11-10 19:26:12
Φωτογραφία για Στο ΠΑΖΑΡΙ στον ΚΟΥΒΑΡΑ ΦΥΤΕΙΩΝ διασφαλίστηκε για πρώτη φορά η νόμιμη λειτουργία του - Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη!
ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

          Με απόφαση της Αποκεντρωμένης, εγκρίθηκε ως προς την νομιμότητας της η απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου για πραγματοποίηση και φέτος του «Ξηρομερίτικου Παζαριού» στον κόμβο Κουβαρά και αυτό συνέβη για πρώτη φορά, μιας και τα προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη γίνονταν, ενώ η Αποκεντρωμένη την έκρινε πάντα εκτός νομιμότητας. Είναι μία υπόθεση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει αναλυτικά πολύ πρόσφατα (δείτε εδώ).

       Έτσι λοιπόν η νέα δημοτική αρχή και ο «άπειρος» Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, με την βοήθεια των συνεργατών του, με απλές και αυτονόητες κινήσεις, κατάφερε εντός μόλις 2 μηνών, να πραγματοποιήσει σε πλαίσιο νομιμότητας μια εκδήλωση, που κάποιοι παρουσιαζόμενοι ως πολύ «έμπειροι» και «γνώστες», δεν το κατάφεραν επί 5 συναπτά χρόνια, με τις αποφάσεις τους συνεχώς να ακυρώνονται ως προς την νομιμότητα τους από την Αποκεντρωμένη, κάτι που αποτελούσε ντροπή και στίγμα για τον Δήμο Ξηρομέρου, φέρνοντας τον απέναντι στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου και στον Δήμο Αγρινίου, που θεωρούσαν εύλογα ότι με όλο αυτό το άναρχο που συνέβαινε κάθε χρόνο στο πανηγύρι Κουβαρά, ουσιαστικά υπήρχε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού........... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ