2019-11-10 20:57:20
Φωτογραφία για φωτος: Μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα στον ουρανό της Αθήνας-Ναυπλίον
Η μεγάλη εορταστική αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα έλαβε

χώρα σήμερα στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στον Φλοίσβο.

Σήμερα, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου πέταξαν και παρουσίασαν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A TEXAN II «Δαίδαλος», προσφέροντας μοναδικό θέαμα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σχετικά με την εκδήλωση, δήλωσε τα εξής:

«Αποτελεί πραγματική τιμή για την Πόλη μας η επιλογή της για μια ακόμα φορά για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας. Η Δημοτική μας Αρχή είναι σε συντονισμό με την Πολεμική Αεροπορία και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου ο κόσμος που θα κατακλύσει τον Φαληρικό όρμο να απολαύσει το μοναδικό θέαμα αλλά και τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων. Καλώ όλο τον κόσμο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 στο Παλαιό Φάληρο, σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση».


Εντυπωσιακή η αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής αεροπορίας και στο Ναύπλιο

Στο λιμάνι του Ναυπλίου, πέταξαν και παρουσίασαν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A TEXAN II «Δαίδαλος», προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους παρευρισκομένους.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε πως «Αποτελεί πραγματική τιμή για το δήμο μας η πραγματοποίηση της αεροπορικής επίδειξης, για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, στην πρωτεύουσα του δήμου.

Στο λιμάνι Ναυπλίου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να θαυμάσει την αεροπορική επίδειξη ανάμεσά τους και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στράτος Αποστολάκης.

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ με εκδηλώσεις έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 ενώ κάποιες μέρες οι βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι ανοιχτές για το κοινό.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τοπικό μέσο του Ναυπλίου, www.argolikeseidhseis.gr

Πρόγραμμα Αεροπορικών Επιδείξεων

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

• 13:30, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου: Αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A TEXAN II «Δαίδαλος».

• 13:30, στη Λάρισα: Αεροπορική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς».

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

• 13:30, στην Παραλία Ηρακλείου Κρήτης: Αεροπορική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς».

* Οι επιδείξεις, κατά περίπτωση, ενδέχεται να αλλάξουν ώρα πραγματοποίησης ή να ματαιωθούν λόγω καιρικών συνθηκών.

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ με εκδηλώσεις έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 ενώ κάποιες μέρες οι βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι ανοιχτές για το κοινό.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ