2019-11-11 22:01:02
Φωτογραφία για Δημιουργία αρχείου ZIP Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αρχείων
Στο iOS 13 , η Apple πήρε τελικά την ενσωματωμένη εφαρμογή Files από ένα εξαιρετικά στοιχειώδες πρόγραμμα περιήγησης αρχείων σε μια πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα συμπίεσης ενός αρχείου ή μιας σειράς αρχείων σε ένα κανονικό αρχείο ZIP από το iPhone σας.  

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ίσως θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο ZIP. Για παράδειγμα, όταν μοιράζεστε μια ομάδα φωτογραφιών ή αρχείων με κάποιον μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η συμπίεση μπορεί να συμβάλει στη μείωση του μεγέθους των αρχείων ώστε να ταιριάζει με τους γενικά αυστηρούς περιορισμούς μεγέθους του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η συμπίεση των σπάνια χρησιμοποιούμενων αρχείων μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολύτιμου χώρου αποθήκευσης σε cloud, καθώς και στην εξοικονόμηση των δεδομένων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά τη μεταφόρτωση/αποστολή των αρχείων.


Για να συμπιέσετε ένα μόνο αρχείο ή φάκελο, πατήστε παρατεταμένα ή αγγίξτε 3D στο στοιχείο της εφαρμογής Αρχεία. Στο κάτω μέρος του μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται, θα εμφανιστεί ένα κουμπί "Συμπίεση". Αγγίξτε το και τα Αρχεία θα συμπιέσουν το αρχείο ή το φάκελο σε ένα αρχείο που ονομάζεται "Filename.zip", όπου το "Filename" θα είναι το όνομα του αρχείου ή του φακέλου που επιλέξατε. Το αρχείο θα τοποθετηθεί στον ίδιο κατάλογο με το στοιχείο που επιλέξατε.

Συμπίεση πολλαπλών στοιχείων

Αν έχετε πολλά στοιχεία που θέλετε να συμπιέσετε μαζί, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδυασμού αρχείων και φακέλων, πατήστε "Επιλογή" στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε όλα τα αρχεία που θέλετε να συμπεριληφθούν στο αρχείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε και να σύρετε με 2 δάχτυλα για να μπείτε στη λειτουργία επιλογής και να επιλέξετε πολλαπλά αντικείμενα με ένα μόνο πάτημα, παρόμοια με την επιλογή πολλαπλών μηνυμάτων στο Mail .

Μόλις επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε στο αρχειοφύλλο ZIP, πατήστε την επιλογη (•••) στα κάτω δεξιά και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο "Συμπίεση". Παρόμοια με τη συμπίεση ενός μόνο αρχείου, τα αρχεία θα συμπιεστούν και θα τοποθετηθούν στον ίδιο κατάλογο, αν και το αρχείο ZIP που θα προκύψει θα ονομάζεται "Archive.zip".

Αφού δημιουργήσετε το αρχείο, μετονομάστε το, μετακινήστε το ή μοιραστείτε το. Η δημιουργία αρχείων ZIP λειτουργεί οπουδήποτε μέσα στην εφαρμογή "Αρχεία", συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών, όπως το Adobe Creative Cloud , το Box , το Boxcryptor , το Dropbox , το Google Drive , το Microsoft OneDrive και το SugarSync . Αν και δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν συχνά, καθιστά το iPhone τον πιο ισχυρό υπολογιστή στην τσέπη σας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ