2019-11-13 12:54:29
Φωτογραφία για Βορίδης: «Το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας»
Αίσθηση προκάλεσαν τοποθετήσεις του Μάκη Βορίδη το πρωί σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής για τα τελευταία περιστατικά αστυνομικής βίας. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών και χαρακτηριστικά τόνισε: «Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας, το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας». Και πρόσθεσε: «Η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Φυσικά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε αυτό».

Ερωτηθείς για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «πρέπει να αναρωτηθεί κανείς γιατί είναι αμφίθυμος ο ΣΥΡΙΖΑ». «Να αποφασίσει τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να λέει καταδικάζω τα φαινόμενα ανομίας αλλά καλά κάνανε και σπάσανε την αλυσίδα. Αφού κλείνει το Πανεπιστήμιο υπόκεινται όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου σε αυτή; δικαιούνται οποισδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βορίδης τόνισε ακόμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μία λέει ότι καταδικάζει τα φαινόμενα αυτά από την άλλη όταν πάει να επιβληθεί μία τάξη στο Πανεπιστήμιο λέει όχι να μην επιβληθεί η τάξη».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο βόθρος ξεχείλισε
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο βόθρος ξεχείλισε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ