2019-11-14 00:52:18
Φωτογραφία για Ο σεΐχης Αλ Θάνι δίνει €560 εκατ. για την εξαγορά της Νάπολι
Η οικογένεια του σείχη Αλ-Θανί, ιδιοκτήτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την

ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail», είναι έτοιμη να πληρώσει 560 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών της Νάπολι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λουρέντις, ο οποίος κοστολογεί τον σύλλογο στα 800 εκατομμύρια Σύμφωνα με όσα αναφέρει κορυφαίος Ιταλός δικηγόρος, ο Ντε Λουρέντις θα πρέπει τώρα να σκεφτεί σοβαρά αν θα υποκύψει στην προσφορά Αλ Θάνι ή αν θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας, εν μέσω σειράς διαμαρτυριών οπαδών της, αλλά και αποχής παικτών.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η κατάσταση στη Νάπολι τελευταία είναι τόσο καλή ώστε οι παίκτες είναι σε διαδικασία πρόσληψης σωματοφυλάκων αν οι οπαδοί πάρουν το μέριος του Ντε Λουρέντις.

Όλα άρχισαν όταν παίκτες της ιταλικής ομάδας αρνήθηκαν να λάβουν μέρος σε προπόνηση που απαιτήθηκε από τον πρόεδρο μετά από την κακή επίδοση της ομάδας. Επίσης απείλησε κάποιους με μείωση 25% στους μισθούς τους.

Σύμφωνα με πηγές, ο Ντε Λουρέντις έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη Νάπολι καθώς και να επενδύσει σε αυτήν, ενώ επικεντρώνεται πλέον μόνο στη Μπάρι
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ