2019-11-15 20:44:07
Φωτογραφία για Το Spotify δοκιμάζει την εμφάνιση των στίχων σε πραγματικό χρόνο
Οι στίχοι είναι πραγματικότητα στο Spotify, αλλά μόνο ως δοκιμές για τώρα . Η υπηρεσία συνεχούς ροής προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης άμεσης εμφάνισης των στίχων κάτω από το πρόγραμμα αναπαραγωγής της μουσικής, σε πραγματικό χρόνο, για να δώσει το αίσθημα του καραόκε με τους στίχους που μετακινούνται αυτόματα. 

Οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν από χρήστες στο Twitter δείχνουν ότι η υπηρεσία στίχων παρέχεται από το Musixmatch, το οποίο παρουσιάζεται ως "ο μεγαλύτερος κατάλογος στίχων στον κόσμο" . Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να προβάλλουν τους στίχους σε πλήρη οθόνη.

ΤΗ Spotify έχει επιβεβαιώσει ότι η προβολή των στίχων δοκιμάζεται επί του παρόντος σε λίγες για την ώρα χώρες, χωρίς να προσδιοριστούν ποιες από αυτές. Μια περιοδεία στο Twitter παρουσιάζει στιγμιότυπα χρηστών στον Καναδά, την Ινδονησία και το Μεξικό. Όσον αφορά η διαθεσιμότητα για όλους, αυτή τη στιγμή δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες.

Ως υπενθύμιση, η Spotify πρότεινε την εμφάνιση των στίχων μερικά χρόνια πίσω, αλλά η λειτουργία αφαιρέθηκε με την μεγάλη απογοήτευση των χρηστών. Από την πλευρά της, η Apple προσφέρει ένα στίχο στην Apple Music και εμφανίζει καραόκε από το Σεπτέμβριο με το iOS 13. Αυτό φαίνεται να έχει δώσει ιδέες στο Spotify ... εκτός αν είναι απλή σύμπτωση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ