2019-11-16 01:36:42
Φωτογραφία για Ο Max Verstappen σε στέλνει για… μεταχειρισμένα!
Με τον επιθετικό τρόπο οδήγησής του σίγουρα ο Max Verstappen έχει οδηγήσει πολλούς

συναδέλφους του στο να πάρουν στα χέρια τους καινούρια μονοθέσια.

Ωστόσο εκτός πίστας, ο Ολλανδός κάνει την αντίθετη διαδρομή καθώς πλέον σε στέλνει για αγορά premium μεταχειρισμένων αυτοκινήτων! Ο οδηγός της Red Bull Racing θα συνεργάζεται από το 2020 με το CarNext.com, την πανευρωπαϊκή online πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι πολυετής και θα περιλαμβάνει και τις 23 ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται το CarNext.com, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, ο 22χρονος οδηγός αγώνων θα εκπροσωπεί την εν λόγω εταιρεία σε όλες τις επικοινωνίες σχετικά με το brand, συμβάλλοντας στην ενημέρωση των καταναλωτών και του κλάδου στο σύνολό του.

Ο Verstappen δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη συνεργασία. Κάνουν κάτι διαφορετικό, προσφέροντας έναν νέο τρόπο στους ανθρώπους να αγοράσουν αυτοκίνητα και δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν το κατεστημένο. Στη σημερινή εποχή, αγοράζουμε τα περισσότερα πράγματα online, γιατί όχι και τα αυτοκίνητα; Είναι εδώ για να κερδίσουν και ανυπομονώ για όσα θα χτίσουμε μαζί».


O Max Verstappen εν δράσει!

Ο Ewout van Jarwaarde, CEO του CarNext.com, δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και να διαταράξουμε την παραδοσιακή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για τους πελάτες μας. Γι’ αυτό, ανακοινώνω με ενθουσιασμό τη συνεργασία μας με τον οδηγό της Formula 1, Max Verstappen. Μαζί, θα συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τα όρια και να διαταράσσουμε το κατεστημένο. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός: ο Max φέρνει τη διασκέδαση στους αγώνες, και το CarNext.com φέρνει την απόλαυση στην εμπειρία της αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ