2019-11-17 09:45:34
Φωτογραφία για Monopoly: Άνοιξαν οι προεγγραφές σε Android και iOS
Ένα από τα κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια όλων των εποχών θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για φορητές συσκευές Android και iOS, καθώς η δημιουργός Marmalade Game Studios άνοιξε τις προεγγραφές για τη Monopoly στα καταστήματα Google Play και App Store. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν και ακόμα δύο δημοφιλή επιτραπέζια, το Life και το Battleship.

Στην περιγραφή της εφαρμογής Monopoly αναφέρεται ότι το ταμπλό ζωντανεύει με όμορφα τρισδιάστατα animations και μπορείς να παίξεις μόνος σου ή με φίλους (έως 4 άτομα) σε μία συσκευή ή online. Να σημειωθεί, επίσης, ότι η εταιρεία έχει λάβει τις ευλογίες της Hasbro για τη δημιουργία του παιχνιδιού και τους κλασικούς κανόνες του, παρόλα αυτά, οι gamers μπορούν να ρυθμίσουν ορισμένα στοιχεία με βάση τα δικά τους γούστα (π.χ. τη συλλογή των φόρων από το Free Parking). Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Quick Mode που διευκολύνει τις διαδικασίες αγοράς οικοπέδων και ξενοδοχείων, έτσι ώστε να ολοκληρώνεις ένα παιχνίδι σε λιγότερο από μία ώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικά χρόνια είχε κυκλοφορήσει mobile έκδοση της Monopoly από την EA, αλλά αποσύρθηκε. Η τωρινή έκδοση της Marmalade Game Studios στοιχίζει $3.99 στο App Store και αναμένεται στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά στο Google Play Store δεν αναφέρεται τιμή.

Monopoly - [Google Play Link]

Monopoly - [App Store Link]

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ