2019-11-18 12:00:32
Φωτογραφία για Όλες οι εξελίξεις στο Αν ήμουν πλούσιος
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 46

Η Κική, με όπλο της τον Γιαμπαζολιά, προκαλεί ζήλεια στον Στρατή, ο οποίος προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα μπερδεμένα αισθήματά του για την Δάφνη και την Κική. Απ’ την άλλη, η Δάφνη δεν θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη, ο οποίος δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει να προσεγγίζει και εκείνη αλλά και τον Φοίβο. Παράλληλα, ο Μάνος καταφέρνει να τουμπάρει γι’ ακόμα μια φορά την Σμαράγδα, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μόνικα και ο Νικόλας συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να τον ξεσκεπάσουν. Την ίδια ώρα, η περιπέτεια υγείας της Βενετίας βγάζει στον Σωτήρη τα πραγματικά του αισθήματα για εκείνη. Η Δάφνη αναστατώνεται όταν ο Φοίβος εξαφανίζεται απ’ το σπίτι ενώ ο Βρανάς δεν προλαβαίνει τις κακοτυχίες όταν η εφορία βάζει λουκέτο στον Όμιλο αλλά και ένα υπέρογκο ποσό για πρόστιμο. Για να σωθεί, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο η Μόνικα κι ο Σωτήρης πρέπει να γίνουν μέτοχοι του Ομίλου Βρανά.


Τρίτη 19 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 47

Ο Βρανάς, μετά την πρόταση να γίνει ο Σωτήρης μέτοχος του Ομίλου του, καταλήγει στο θεραπευτήριο της Χριστίνας καθώς ένα παλιό του τραύμα έχει αρχίσει να τον ενοχλεί. Εκεί, ο Βρανάς θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στη σχέση του με τη Χριστίνα. Στρατής και Δάφνη έχουν έναν άγριο τσακωμό που διαλύει ό,τι είχε απομείνει από τη σχέση τους. Στο σχολείο των κοριτσιών, γίνεται μια μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ Σμαράγδας και Ξένιας που θα φέρει τα πράγματα στα άκρα, με την Ξένια να αποκαλύπτει στη Σμαράγδα ότι τα έχει με τον Μάνο! Ο Αλέξης τρυπώνει, σιγά σιγά, στη ζωή της Δάφνης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της ενώ ο Στρατής αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδιά του για τον γάμο του με την Κική. Η Φρόσω, όμως, ανακαλύπτει ότι η Κική έστησε παγίδα στον Στρατή, βάζοντάς τον φυλακή και αποφασίζει να μιλήσει στη Δάφνη γι’ αυτό. Ο Βρανάς δίνει στη Χριστίνα το κλειδί μιας θυρίδας που θα ανοιχτεί μετά τον θάνατό του.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 48

Η Ξένια, πάνω στα νεύρα της, λέει στην Σμαράγδα πως τα έχει με τον Μάνο. Ο Μάνος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση και να μαζέψει την έξαλλη Ξένια. Η υποψία, όμως, έχει φωλιάσει στην καρδιά της Σμαράγδας. Ο Αλέξης πείθει τη Δάφνη να τον αφήσει να κρατήσει τον μικρό όσο εκείνη θα κάνει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βρανά. Όταν η Δάφνη θα επιστρέψει σπίτι θα την περιμένει μια έκπληξη. Ο Βρανάς καταφέρνει, όχι μόνο, να κάνει τον Σωτήρη να υπογράψει το συμβόλαιο αγοράς του 30% των μέτοχων του Ομίλου του αλλά τον κάνει και διευθύνοντα σύμβουλο. Ο Σωτήρης χαρούμενος δεν έχει καταλάβει σε τι περιπέτειες ετοιμάζεται να τον βάλει ο φίλος του. Η Μόνικα μαθαίνει από τη Γιούλη για την κοροϊδία εις βάρος της Σμαράγδας και καλεί τη Σμαράγδα για να της κάνει τις αποκαλύψεις. Λίγο πριν φτάσει η Σμαράγδα, η Φρόσω αποκαλύπτει στη Μόνικα την αληθινή ταυτότητα του Μάνου. Της αποκαλύπτει ότι είναι ο γιος του Βρανά!

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 49

Η Μόνικα συνειδητοποιεί πως ο γιος του Βρανά είναι ο Μάνος και ο Βρανάς, που το μαθαίνει τυχαία από τη Φρόσω, την πείθει πως ο Μάνος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να εισπράξει τον λαχνό. Συμφωνούν να αφήσουν τον Μάνο να εισπράξει για λογαριασμό τους τα χρήματα και μια νέα ανίερη συμμαχία κλείνεται μεταξύ τους. Η Φρόσω αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στη Δάφνη για τον Στρατή τη στιγμή που ο Αλέξης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Φοίβο. Η Ξένια ακούει τον Μάνο να μιλάει για εκείνη με τα χειρότερα λόγια, στη Σμαράγδα και αποφασίζει να τους εκδικηθεί, στέλνοντας αποδείξεις στη Σμαράγδα για τη σχέση τους! Η Δάφνη παίρνει την απόφαση να επισκεφθεί τον Στρατή, λίγο πριν τον γάμο του με την Κική.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 50

Η Δάφνη και ο Στρατής, μέσα σε μεγάλη φόρτιση, κατορθώνουν να μιλήσουν και να λύσουν όλες τις παρεξηγήσεις. Ξανακυλάνε στο πάθος τους. Η Κική, όμως, επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο στο σπίτι και βλέπει τον μέλλοντα σύζυγό της σε ερωτική στιγμή με τη Δάφνη! Θα τα κάνει όλα γης Μαδιάμ η Θεσσαλονικιά Κική ή μήπως έχει κάποιο άλλο σχέδιο στα σκαριά; Ο Θεοχάρης υποπτεύεται τη Χριστίνα με το Βρανά και τους παρακολουθεί. Παραπλανεί τη μητέρα του και κατορθώνει να της αποσπάσει την υπογραφή της, προκειμένου να έχει πρόσβαση στη θυρίδα στην τράπεζα. Ο Μάνος για πρώτη φορά κινδυνεύει στ’ αλήθεια καθώς κάποιοι αστυνομικοί που έχουν το σκίτσο του, τον αναγνωρίζουν και τον σέρνουν στο τμήμα. Εκεί, τον περιμένει ο θείος Λέανδρος που τον αναγνωρίζει!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ