2019-11-18 14:19:00
Φωτογραφία για Αυστραλία: Οργή για παίχτη του ράγκμπι που απέδωσε τις φωτιές στους γάμους των γκέι!
Εκτός από το νόμο αυτό, τα απαράδεκτα σχόλια του Ισραέλ Φολάου πυροδότησε και ο

νόμος για τη νομιμοποίηση των εκτρώσεων

Οργή έχει προκαλέσει στην Αυστραλία η δήλωση ενός εκ των πιο γνωστών παιχτών ράγκμπι που απέδωσε τις φωτιές που σαρώνουν τη χώρα στην ψήφιση νόμων που νομιμοποιούν τις εκτρώσεις και τους γάμους των ομοφύλων.

Ο Ισραέλ Φολάου υποστήριξε ότι οι φωτιές που μεταξύ άλλων έχουν κοστίσει τη ζωή σε έξι ανθρώπους είναι η τιμωρια του Θεού στην Αυστραλία για τους νόμους αυτούς.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φολάου έχει προχωρήσει σε τέτοιες αβάσιμες διαπιστώσεις καθώς στο παρελθόν έχει απειλήσει τους «αμαρτωλούς» ομοφυλόφιλους ότι θα θα πάνε στην Κόλαση εκτός και αν μετανοήσουν.

«Παρατηρούσα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην Αυστραλία με τις φυσικές καταστροφές, τις φωτιές και την ξηρασία. Δείτε πόσο γρήγορα έχουν εμφανιστεί. Πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση ή όχι; Ο Θεός σας μιλάει. Αυστραλία πρέπει να μετανοήσεις και να πάρεις πίσω αυτούς τους νόμους και να επιστρέψεις σε ό,τι είναι σωστό» ακούγεται να λέει σε ένα 10λεπτο κήρυγμά του ο Φολάου ο οποίος υποστήριξε ότι όλα όσα είπε «ήταν από αγάπη».

«Είναι ελεύθερος πολίτης, μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λαμβάνει υπόψιν του την προσβολή που αποτελούν όσα είπε σε ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από τη φωτιά» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ