2019-11-22 10:07:53
Φωτογραφία για ΠΟΜΕΝΣ: Παραιτήσεων το ανάγνωσμα... Αποχωρεί και ο Γιάννης Ξανθόπουλος
Του Ηλία Προύφα

Παραιτήσεων το ανάγνωσμα... Αποχωρεί και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, από την ΠΟΜΕΝΣ, σύμφωνα με την επιστολή που κοινοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ, Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός,

Προς: Πρόεδρο & Δ.Σ. Π.Ο.Μ.Ε.Ν.Σ

Αγαπητέ Πρόεδρε & Δ.Σ

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να ενημερώσω εσάς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. ότι μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου σήμερα 21 Νοεμβρίου 2019, από την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Αντιπροεδρίας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.Μ.Ε.Ν.Σ., με άμεση ισχύ.

Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμβάλω στην μεγάλη προσπάθεια του έργου της Αντιπροεδρίας, με μπροστάρη πάντα τον Αντιπρόεδρο και εξαίρετο φίλο Θωμά Ντιντιό, αφιερώνοντας αρκετές εργατοώρες για την ανάδειξη της Ομοσπονδίας, αλλά και για το έννομο συμφέρων των συναδέλφων που εκπροσωπούμε

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Αναπληρωτής Γραμματέας της Αντιπροεδρίας, διετέλεσα τα καθήκοντα μου με κάθε νομιμότητα και διαφάνεια και ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα:


-Με Σύσταση του Πειθαρχικού ΠΟΜΕΝΣ για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. και δρομολόγηση πειθαρχικής διαδικασίας (που ακόμα δεν βρίσκω για ποιο λόγο έγινε!!!! ).

-Με την αντικατάσταση του Αντιπροέδρου Δημοσίων Σχέσεων λόγο μη επίτευξης στόχων,( όπου θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο συνέβαινε).

Επίσης με βρίσκουν εντελώς αντίθετο οι μηνύσεις, οι αγωγές και τα εξώδικα σε συναδέρφους αλλά και σε δημοσιογράφους , με τα χρήματα που μας δίνουν τα μέλη μας για να λειτουργήσει η θεσμική εκπροσώπηση.

Είμαι υποχρεωμένος λόγω των υψηλών αρχών που με διέπουν να αναλάβω το μέρος τον ευθυνών που μου αναλογούν.

Απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία στην Ομοσπονδία και στα νέα μέλη της Αντιπροεδρίας.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Ξανθόπουλος

Μέλος Δ.Σ. Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ