2019-11-22 20:30:15
Φωτογραφία για Google Stadia: Θα έχει διαθέσιμα μόνο 12 παιχνίδια στην έναρξη
Η Google Stadia είναι η νέα cloud-based gaming πλατφόρμα που υπόσχεται ότι θα αλλάξει για πάντα το gaming και το multiplayer.

ΠΗΓΗ: techblog

Εδώ και μήνες μαθαίνουμε νέα για την πλατφόρμα, είτε από την ίδια την εταιρεία, είτε από διάφορα leaks. Καθώς η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας είναι προ των πυλών, η Google ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα είναι άμεσα διαθέσιμα, καθώς και κάποιους επερχόμενους τίτλους.

Γιατί η 12 τίτλοι είναι λίγοιΠριν χρόνια, όταν περιμέναμε να κυκλοφορήσουν τα PlayStation 4 και Xbox One, μάθαμε ότι οι κονσόλας θα έχουν μόλις 23 παιχνίδια η κάθε μία. Το PS4 πήρε δέκα επιπλέον τίτλους μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, ενώ το Xbox One μόνο έξι. Βλέποντας αυτά τα νούμερα, τα 12 παιχνίδια που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία για την έναρξη της Google Stadia είναι ένα ιδιαίτερα μικρό νούμερο.

Ποιοι είναι οι τίτλοι και τι ακολουθεί


Όπως και να έχει, η Google δημοσίευσε ένα blog post στο οποίο αναφέρει 12 παιχνίδια τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα στις 19 Νοεμβρίου, όπου και θα ξεκινήσει να λειτουργεί η cloud-based gaming πλατφόρμα.

Οι αρχικοί τίτλοι της Google Stadia είναι οι ακόλουθοι:

Assassin’s Creed Odyssey

Destiny 2: The Collection

GYLT

Just Dance 2020

Kine

Mortal Kombat 11

Red Dead Redemption 2

Thumper

Tomb Raider: Definitive Edition

Rise of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Samurai Shodown

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι οι συνδρομητές της Google Stadia δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ μέχρι να επεκταθεί ο κατάλογος των διαθέσιμων παιχνιδιών. Μπορεί το 2019 να τελειώνει σε λιγότερο από δύο μήνες, αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι πριν το τέλος του έτους θα προστεθούν στην υπηρεσία τα Borderlands 3, Farming Simulator 19, Final Fantasy XV, Football Manager 2020, GRID, Metro Exodus, RAGE 2.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ