2019-11-23 10:43:44
Φωτογραφία για Στη Βουλή η μακροχρόνια παραμονή στελεχών ΕΔ σε Μονάδες Εκστρατείας Παραμεθορίου
Ερώτηση (2052/21-11-2019) προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τη μακροχρόνια παραμονή στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε Μονάδες Εκστρατείας Παραμεθορίου κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου (ΕΣΠΕΕΛΗΜ) [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ https://staratalogia.blogspot.com/2019/11/10_19.html], διαπιστώνεται η μακροχρόνια παραμονή στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε Μονάδες Εκστρατείας Παραμεθορίου, μη επιθυμίας τους και παρά το γεγονός ότι έχουν συμπληρώσει περισσότερα από δέκα (10) χρόνια υπηρεσίας σε αυτές.

Η Ένωση στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι το ΓΕΣ, με βάση σχετική μελέτη του το 2018, επιβεβαίωσε την ως άνω διαπίστωση και εξεδήλωσε πρόθεση να μεταθέσει τα στελέχη αυτά, ονομάζοντάς τα μάλιστα ως «εγκλωβισμένα», σε φρουρές εσωτερικού γνωστοποιώντας με έγγραφο τα ονόματά τους, όπως είθισται περί μήνα Νοέμβριο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ΕΣΠΕΕΛΗΜ, μέχρι και σήμερα δεν έχει κοινοποιηθεί ανάλογο έγγραφο. Το γεγονός αυτό ανατρέπει τον συνολικότερο οικογενειακό προγραμματισμό τους και αισθάνονται αδικημένοι έναντι των υπολοίπων συναδέλφων τους.

Ερωτάται ο κ. υπουργός, τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση, σχετικά με τη μετάθεση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν συμπληρώσει 10 και πλέον χρόνια σε Μονάδες Εκστρατείας Παραμεθορίου;».
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ