2019-11-23 17:31:55
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΤΗΣ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!! -Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ! -ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!!!
Δυστυχώς  με τη ψήφο τους ήρθαν τα σκουπίδια από Πύργο, Αρχαία Ολυμπία, Αίγιο, τώρα έρχονται από Λευκάδα, σε λίγο από το Μεγανήσι και σε λίγο καιρό ουδείς γνωρίζει από που θα έρθουν.  

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ για αυτό το σοβαρότατο θέμα. Αντίστοιχα την ίδια μέρα συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Λευκάδας και είναι πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.

ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. 

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. 

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός 

Αγαπητοί Αναγνώστες

           Ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και κυρίως των Δημοτών συνεχίστηκε μία  μακροχρόνια  διαβούλευση, η οποία το τελευταίο τρίμηνο ήταν έντονη και διαρκής. Και να το αρνηθούν κάποιοι τα γεγονότα και τα λόγια αρμοδίων τόσο εντός Δήμου, όσο και εκτός Δήμου αποδεικνύουν τον ισχυρισμό μου. Αν κάποιος τολμάει να με διαψεύσει, θα λάβει τις ανάλογες απαντήσεις με ντοκουμέντα όπως πάντα. 


          Σε όλους είναι γνωστό ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  του ΦΟΣΔΑ  με Πρόεδρο τον κ. Κασόλα Αθανάσιο Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και μέλη το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Τσακάλη, το Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Γερόλυμο, στη συνεδρίαση του την 8η Νοεμβρίου 2019 αποφάσισε   ΟΜΟΦΩΝΑ:

-Να μεταφερθούν τα απορρίμματα του Δήμου Λευκάδας ποσότητας 12.000 τόνους στο ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής  Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας.. Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ