2019-11-24 20:00:18
Φωτογραφία για «Διπλό» του Διαγόρα στο Αιγάλεω
Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Αιγάλεω, ενώ στις καθυστερήσεις κρίθηκαν τα παιχνίδια Ολυμπιακός Βόλου-Ιωνικός και Καλαμάτα-Ένωση Ασπροπύργου. Δείτε τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Ιωνικός Νικαίας πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, με εκτέλεση πέναλτι του Κρητικού στο 91′, με το τελικό σκορ να λέει 1-1. Για τους Βολιώτες είχε σκοράρει ο Πόζογλου στο 55′, αλλά αυτό το γκολ δεν έφτανε για τους γηπεδούχους.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ιωνικός παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς.

Ο Διαγόρας Ρόδου πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Αιγάλεω με 2-0, χάρη στα γκολ των Γλυνού και Μπαρμπαρούση στο 16′ και το 45+1′ αντίστοιχα. Με αυτή τη νίκη, ο σύλλογος της Ρόδου ανέβηκε στην 6η θέση και με 13 βαθμούς βρίσκεται στο -4 από τη 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για τη Super League 2. Το Αιγάλεω παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με 8 βαθμούς.


Η Βέροια επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του ΟΦ Ιεράπετρας με το τέρμα του Πασά στο 68′. Η «βασίλισσα» ανέβηκε στην 4η θέση με αυτή τη νίκη και έχει 15 βαθμούς, όντας στο -2 από τις θέσεις ανόδου.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, η Καλαμάτα κατάφερε να πάρει έναν υπερπολύτιμο βαθμό κόντρα στην Ένωση Ασπροπύργου, καθώς γύρισε το ματς από το 0-2 στο 2-2. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Ιάλυσος-Καβάλα και ΠΟ Τρίγλιας-Νίκη Βόλου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου:

Θεσπρωτός-Τρίκαλα 1-2

Κυριακή 24 Νοεμβρίου:

Ιάλυσος-Καβάλα 0-0

Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου 0-2

Καλαμάτα-Ένωση Ασπροπύργου 2-2

Ολυμπιακός Βόλου-Ιωνικός Νικαίας 1-1

ΟΦ Ιεράπετρας-Βέροια 0-1

ΠΟ Τρίγλιας-Νίκη Βόλου 0-0
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ