2019-11-28 15:20:33
Φωτογραφία για Δυσαρέσκεια για τις αλλαγές και για τα νέα πρόσωπα στην ΕΡΤ...
Δεν φθάνει η αντιπολίτευση που ασκείται στο δίδυμο Ζούλα – Γαμπρίτσου της ΕΡΤ από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα φιλικά του ΜΜΕ, εσχάτως δέχεται επιθέσεις και από το εσωτερικό της ΝΔ και ειδικότερα από την καραμανλική πτέρυγα! Για την ακρίβεια, από την πρώτη ημέρα της τοποθέτησής τους ξεκίνησαν οι μουρμούρες , απλώς όσο περνάνε οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες, βρίσκουν και επιχειρήματα, από κει που μιλούσαν μόνο από καρδιάς! 

Είναι αλήθεια όμως ότι οι πρώτες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος καταγράφηκαν – πρωτίστως- με την τοποθέτηση Γαμπρίτσου και με το επιχείρημα ότι το γνωστό στέλεχος της τηλεόρασης υπηρέτησε την ΕΡΤ και επί Γιώργου Παπανδρέου! Δευτερευόντως μουρμούρα υπήρχε και για τον δημοσιογράφο ,Κωνσταντίνο Ζούλα, που ανέλαβε θέση προέδρου. Αυτό όμως που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι αρχικά η γκρίνια ήταν ελεγχόμενη και δεν έβγαινε προς τα έξω… 

Τώρα ,όμως, περνάει τις κλειστές πόρτες και φθάνει στα αφτιά του μιντιακού ρεπορτάζ
. Όπως λέει το ρεπορτάζ του Enimerosi24 , η κριτική δεν είναι κολακευτική για το δίδυμο της ΕΡΤ και επικεντρώνεται έως αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον στην επιλογή προσώπων μπροστά από τις κάμερες, καθώς και σε ορισμένους συμβούλους… Στο στόχαστρο όμως είναι και η μεγάλη εικόνα που διαμορφώνεται στην ΕΡΤ, δηλαδή η απουσία σοβαρών πρωτοβουλιών για την παραγωγή νέου προγράμματος, αλλά και εκπομπών, αφού εκτός από το “10” ,όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι αυτό που βρήκαν από τους προηγούμενους!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ