2019-11-28 16:44:49
Φωτογραφία για Κραυγή απόγνωσης των πορνοστάρ στο Instagram: Μην διαγράφετε τους λογαριασμούς μας
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, στην εποχή της παγκόσμιας δικτύωσης, ο καλύτερος

τρόπος για προωθήσουν κάποιοι συγκεκριμένοι επαγγελματικοί κλάδοι τα «προϊόντα» τους είναι μέσω των social media. Twitter, Facebook, Instagram και άλλα μέσα διαδικτυακής κοινωνικής δικτύωσης και προβολής αποτελούν ένα τεράστιο «παράθυρο» μάρκετινγκ, το οποίο αξιοποιούν οι εταιρείες, αλλά και μοντέλα, που θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους, προβάλλοντας διάφορες φίρμες, έναντι υψηλών τιμημάτων. Όμως τα social media δεν αποτελούν παράθυρο προβολής μόνος για εταιρείες και μοντέλα. Την άμεση πρόσβαση σε δισεκατομμύρια ανθρώπους αξιοποιούν και οι απανταχού πορνοστάρ, προκειμένου και εκείνες με τη σειρά τους, να διαφημίσουν τη δουλειά τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Το περιεχόμενο της δουλειάς των πορνοστάρ θεωρείται «ανάρμοστο» και «εκτός κάθε ορίου ανοχής». Παρ' ότι οι λογαριασμοί τους τυγχάνουν μεγάλης απήχησης από τους χρήστες των social media, οι ηγεσίες και οι χειριστές αυτών των Μέσων, αν και καρπώνονται οφέλη και από τις συγκεκριμένες «κυκλοφορίες», έχουν ξεκινήσει ένα «σαφάρι» για τον εντοπισμό των «ανάρμοστων» λογαριασμών, τους οποίους και διαγράφουν.

Εκατοντάδες πορνοστάρ ανά τον κόσμο, οι οποίες δραστηριοποιούνται στα social media, απηύθυναν, μέσω της παγκόσμιας οργάνωσης Adult Performers Actors Guild έκκληση προς τις ηγεσίες του Instagram και των άλλων μέσων ιντερνετικής κοινωνικής δικτύωσης, να μην διαγράφουν τους λογαριασμούς τους.

Μία εκπρόσωπος της οργάνωσης, που αριθμεί πάνω από 1.300 μέλη παγκοσμίως, δήλωσε ότι «διαγράφουν τους λογαριασμούς διότι δεν εγκρίνουν αυτό που κάνουμε για να ζήσουμε».

Αιτιολόγησε, ωστόσο, την παρουσία των πορνοστάρ στα social media, αναφέροντας ότι αφενός δεν υποχρεώνουν κανέναν να τους ακολουθήσει, καθώς ο εκάστοτε ακόλουθος επιλέγει ποιον και πώς επιθυμεί να ακολουθεί, και αφετέρου το πορνό δεν είναι απαγορευμένο και προσφέρεται ελεύθερα στα ενήλικα άτομα, ως επιλογή για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Το ζήτημα με τα social media είναι η ελεύθερη πρόσβαση που έχουν τα ανήλικα άτομα σε λογαριασμούς. Αυτή, όμως, είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα, καθώς η ελεύθερη πρόσβαση των ανηλίκων στο διαδίκτυο είναι μεν μία ανάγκη και ένα δεδομένο της εποχής, αλλά οι γονείς οφείλουν να επιτηρούν, να παρεμβαίνουν και να προστατεύουν τα παιδιά τους. Η σύγχρονη τεχνολογία, δε, μπορεί να δώσει λύσεις, ώστε οι λογαριασμοί των πορνοστάρ, με το «πικάντικο» περιεχόμενο να διατηρηθούν στα social media, εξαιρώντας ωστόσο τα άτομα που είναι ανήλικα, ανάλογα με τους νόμους που ισχύουν σε κάθε χώρα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ