2019-11-28 17:59:19
Φωτογραφία για Ισπανία: Εντοπίστηκε υποβρύχιο με... τρεις τόνους κοκαΐνη! (pics+vid)
Η κοκαΐνη που κατασχέθηκε από το «ναρκο-υποβρύχιο» στην Ισπανία πιθανότατα κατευθυνόταν προς το Ηνωμένο Βασίλειο

Οι τρεις τόνοι ναρκωτικών που βρέθηκαν σε υποβρύχιο σκάφος έξω από τις ακτές της Γαλικίας έχουν αξία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ Three tonnes of cocaine worth hundreds of millions of pounds have been found in a submarine off the coast of Spain.

Investigators stopped the 20-metre long craft, the first of its kind found involved in drug-smuggling in Europe. pic.twitter.com/qOOb0vAE4S

— IrelandsUnderworld®️ (@Ireunderworld) 27 Νοεμβρίου 2019

Το υποβρύχιο των 20 μέτρων, που μετέφερε την κοκαΐνη, βρέθηκε στην βορειοδυτική Ισπανία έπεσε στην «τσιμπίδα» των Αρχών την περασμένη Κυριακή μετά από κοινή επιχείρηση με αστυνομικές δυνάμεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πορτογαλία, τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Δύο μέλη του πληρώματος συνελήφθησαν μετά από προσπάθεια να φύγουν από το σκάφος και να κολυμπήσουν στην ξηρά. Ένα τρίτο εξακολουθεί να αναζητείται από τους Ισπανούς αστυνομικούς.

Σε ανακοίνωσή της η Guardia Civil της Ισπανίας δήλωσε ότι 3.000 κιλά κοκαΐνης, χωρισμένα σε 152 μπάλες, έχουν αφαιρεθεί από το υποβρύχιο που βρίσκεται στο λιμάνι του Aldán στην επαρχία της Γαλικίας Ποντεβέδρα.

*Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται αυτή η μέθοδος μεταφοράς ναρκωτικών στην Ευρώπη
greece-salonikia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ