2019-11-29 09:40:12
Φωτογραφία για Μέσα στον Δεκέμβριο έρχεται ο Γεωργαντάς με 2 εκπομπές...
Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ καθώς κάποιοι φεύγουν και κάποιοι ετοιμάζονται. Ένας μάλιστα έρχεται με διπλό ρόλο, αφού θα αναλάβει δύο διαφορετικές εκπομπές.

Η μία από αυτές πρόκειται να πάρει τη θέση του VOICE στο πρόγραμμα του σταθμού και είναι από τα πιο… παιχνιδιάρικα project διεθνώς, όπως άλλωστε το δηλώνει και ο τίτλος του.

Ας πάρουμε τα πράγματα… ή μάλλον τις εκπομπές από την αρχή. Το VOICE όπως είναι προγραμματισμένο θα ολοκληρωθεί μέσα στον ερχόμενο μήνα έχοντας διαγράψει μία ακόμα πετυχημένη πορεία. Ο τελικός πρόκειται να γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου αλλά όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ο ΣΚΑΪ προγραμματίζει να φέρει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο το «Euro Games» ή αλλιώς «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» που πρόβαλε παλαιότερα η δημόσια τηλεόραση. Την πετυχημένη… παιχνιδιάρικη εκπομπή έχει εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί με τον Θέμη Γεωργαντά.


 Ο παρουσιαστής όμως, εκτός από τα παιχνίδια στα «Euro Games» επιστρέφει και με την… παιχνιδιάρικη εκπομπή του, την «After Dark» με σκοπό να ξενυχτά τους τηλεθεατές. Όπως φαίνεται μάλιστα θα έχει επιστρέψει με τη βραδινή εκπομπή του νωρίτερα από τα «Παιχνίδια» καθώς με τον έως τώρα προγραμματισμό η late night εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η πρώτη που θα περάσει από το τηλεοπτικό «σπίτι» του αλλά και το… εξομολογητήριό του θα είναι η Έλενα Παπαρίζου.

Έτσι λοιπόν σύντομα, μέσα στον Δεκέμβριο, ο Θέμης Γεωργαντάς επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με διπλό ρόλο στον ΣΚΑΪ και με σκοπό να κάνει… παιχνίδι με τις τηλεθεάσεις.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ