2019-11-30 20:39:10
Φωτογραφία για Apple News +: H δωρεάν δοκιμή πηγαίνει σε τρεις μήνες
Από την αρχή, η Apple προσφέρει ένα δωρεάν δοκιμαστικό μήνα με την Apple News +. Η διάρκεια όμως τώρα έχει πολλαπλασιαστεί σε τρεις μήνες για αυτό το Σαββατοκύριακο, σίγουρα και με την ευκαιρία της Μαύρης Παρασκευής. 

"Μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο, δοκιμάστε δωρεάν την Apple News + για 3 μήνες δωρεάν και έχετε πλήρη πρόσβαση σε εκατοντάδες περιοδικά και μεγάλες εφημερίδες", λέει η Apple στο App Store. Η προτεινόμενη εδώ δωρεάν διάρκεια είναι ίδια με αυτή της Apple Music. Αλλά για μία φορά, η Apple Music έχει τρεις ελεύθερους μήνες από την έναρξή της το 2015.

Το Apple News + διατίθεται προς το παρόν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η προσφορά όμως προσφέρεται αρχικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και δεν φαίνεται να συμβαίνει στις άλλες δύο χώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple News + είναι η πληρωμένη έκδοση της Apple News, η οποία παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 300 περιοδικά και εφημερίδες που μπορούν να διαβαστούν σε απεριόριστο χρόνο. Η συνδρομή είναι $ 9,99 / μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple ξεκίνησε την Apple News + την άνοιξη και οι τελευταίες φήμες δείχνουν ότι η υπηρεσία δεν κατάφερε να προσελκύσει νέους χρήστες από τότε . Υπήρχαν 200.000 κατά την έναρξη της εφαρμογής.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ