2019-12-01 11:03:21
Φωτογραφία για Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Δεικτάκης
Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Δεικτάκης, το πρωί της Κυριακής, έπειτα από 12 ώρες νοσηλείας στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Ο 71χρονος είχε υποστεί ανακοπή χθες το απόγευμα λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ - ΑΕΚ. Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με την ασφάλεια του γηπέδου αλλά και τους εθελοντές διασώστες να σπεύδουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στο γήπεδο και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή.

K. Μητσοτάκης: Σεμνός και συνεπής αγωνιστής ο Γιώργος Δεικτάκης

Στον θάνατο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Δεικτάκη αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε φίλος και συνάδελφός μου στη Βουλή. Ήταν ένας σεμνός και συνεπής αγωνιστής και προσέφερε πολλά στην παράταξη και στον τόπο του, την πολυαγαπημένη του Κρήτη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Έλληνας Πρωθυπουργός. 

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ