2019-12-01 14:35:36
Φωτογραφία για To Twitter δοκιμάζει «nested» συζητήσεις στα πρότυπα του Reddit
H παρακολούθηση της εξέλιξης μίας συζήτησης στο Twitter δεν είναι το ευκολότερο πράγμα, καθώς τα σχόλια και οι απαντήσεις βρίσκονται σε μία σειρά.

Από ότι φαίνεται ωστόσο, το Twitter ακολουθώντας το παράδειγμα του Reddit, πρόκειται να διευκολύνει τα πράγματα για τους χρήστες του μελλοντικά.

Σύμφωνα με την ερευνήτρια Jane Manchun Wong, το Twitter δοκιμάζει αυτή την περίοδο το χαρακτηριστικό «conversation trees» στην δομή της κεντρικής πλατφόρμας του. Αρχικά, τα «δέντρα συζήτησης» δοκιμάστηκαν στην εφαρμογή για beta testing του Twitter με την ονομασία Twttr. Το app επιτρέπει στο Twitter να δοκιμάσει πράγματα και να πειραματιστεί με νέα χαρακτηριστικά, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση με την μορφή της συζήτησης, προτού προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην κεντρική πλατφόρμα του, που βεβαίως είναι η ιστοσελίδα του. Εκτός από τις «nested» απαντήσεις σε σχόλια, που γνωρίζουμε εδώ και καιρό από το Reddit αλλά και από άλλες ιστοσελίδες ή message boards, το νέο format του Twitter συμπεριλαμβάνει και την δυνατότητα να κάνει ο χρήστης «κλικ» σε οποιοδήποτε tweet εφόσον θέλει να επικεντρωθεί σε αυτό.

Οι αλλαγές δίνουν στο Twitter την αίσθηση ενός message board και όπως αναφέραμε φαίνεται να προσπαθεί να μιμηθεί το Reddit. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πρόσφατα στο TechCrunch ότι οι αλλαγές που παρατηρούνται στο Twttr αποτελούν μέρος μίας ακόμα μεγαλύτερης αναβάθμισης για το Twitter που αναμένεται να συμβεί το επόμενο έτος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ