2019-12-02 21:00:13
Φωτογραφία για ΩΡΙΩΝΑΣ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ»
Η θεατρική ομάδα THEORION του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου, παρουσιάζει τις “Ανθισμένες Μανόλιες” του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, σε σκηνοθεσία Κώστα Μανή, από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωρίωνα, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Παραδείσι.

Το επαρχιακό κομμωτήριο της Τρούβυ (Καίτη Παμπάκα), ένας “ναός της ομορφιάς”, ένα άβατο για τους άντρες, είναι ο τόπος συνάντησης των γυναικών του έργου. Εκεί, ανάμεσα σε λουτήρες και κάσκες κομμωτηρίου, ανάμεσα σε μπικουτί, πιστολάκια και βερνίκια νυχιών, ξεδιπλώνουν τις αρετές της γυναικείας ψυχής. Στους καθρέφτες του κομμωτηρίου, αποκαλύπτεται το πραγματικό τους πρόσωπο.

Η νεαρή Σέλμπυ (Ράνια Σιαμορέλη), παντρεύεται. Πίσω, όμως από το ροζ συννεφάκι της, κρύβει τον πόνο και τη θλίψη μιας ζωής “γεμάτης μη” εξ αιτίας της ασθένειάς της. Η μητέρα της, Μαλύν (Μαίρη Γιαννίκη), μια γυναίκα δυνατή, “ατσάλινη”, θα σταθεί δίπλα της, μέχρι την τελευταία στιγμή.


Συμπαραστάτες της, η εκκεντρική πρώην δημαρχίνα, Κλαίρη (Αναστασία Θεοδωράκη), που βρίσκει καταφύγιο στον αυτοσαρκασμό, για να κρύψει τη μοναξιά που βιώνει μετά την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, και η Γουίζερ (Ευαγγελία Αναγνώστου), με το προσωπείο της στριμμένης, που τα βάζει με όλους και με όλα, κρύβοντας από πίσω μια ευάλωτη και μοναχική γυναίκα.

Μαζί τους και η νεοφερμένη, αθώα Ανέλ (Τσαμπίκα Παπαγρηγορίου), που αντιμετωπίζει το δικό της δράμα με πίστη και μεγαλοψυχία.

Οι “μανόλιες” του Ρόμπερτ Χαρλινγκ, κουτσομπολεύουν, ειρωνεύονται, γελούν, πονούν, δακρύζουν, αλλά παραμένουν δυνατές.

Ώρα προσέλευσης: 20.30
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ