2019-12-03 14:51:13
Φωτογραφία για ΟΑΣΘ: «Σε 4 μήνες ανάσα με τα λεωφορεία»
Τι δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σπανός για το σχέδιο με τα νέα λεωφορεία

«Σε 2-4 μήνες από σήμερα θα έχουμε ανάληψη μεταφορικού έργου - για το οποίο ο ΟΑΣΘ σήμερα διαθέτει 60-70 λεωφορεία- από τα ΚΤΕΛ. Αυτά τα 60-70 λεωφορεία, ο ΟΑΣΘ θα τα διαθέσει στο μητροπολιτικό κέντρο» επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σπανός, μιλώντας στην εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογου, στον Focus FM.

Επίσης, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, «για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα προμήθειας λεωφορείων με τη μέθοδο leasing. Στο επόμενο 4μηνο θα έχουμε 100 μεταχειρισμένα λεωφορεία, ηλικίας έως 10 ετών, τουλάχιστον προδιαγραφών euro 5».

Ερωτηθείς για την πορεία των εσόδων του ΟΑΣΘ, ο κ. Σπανός αποκάλυψε, ότι «από το 2017 μέχρι σήμερα, λόγω της κουλτούρας «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», αλλά και της μείωσης των λεωφορείων, που κινούνται στην πόλη, ο ΟΑΣΘ έχει μείωση εσόδων της τάξης του 40%».

Νομοθετικά η λειτουργία του ΟΑΣΘ με τη σημερινή του μορφή έληγε στο τέλος του έτους, όπως τόνισε όμως ο κ. Σπανός, το σχήμα πήρε παράταση για 3 ακόμη χρόνια, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2022, «δίνοντας άνετο περιθώριο προγραμματισμού και ανάπτυξης δυνατοτήτων, που είχαν μείνει αναξιοποίητες».
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ