2019-12-03 17:40:19
Φωτογραφία για Mega ή One, ιδού η απορία…
Με… ψυχραιμία αντιμετωπίζει η ιδιοκτησία και η διοίκηση της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων του Mega. Η ολοκλήρωση των δικαστηρίων για τη μεταβίβασή τους θεωρείται προϋπόθεση για να ληφθούν οι αποφάσεις που θα κρίνουν την πορεία του τηλεοπτικού εγχειρήματος και της μορφής που θα πάρει.

Στις 5 Δεκεμβρίου θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση της ειδικής διαχειρίστριας Ευδοκίας Παπανδρέου για την επικύρωση του πλειστηριασμού, βάσει του οποίου το σήμα, η ιστοσελίδα και η ταινιοθήκη του σταθμού θα μεταβιβαστούν στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, η οποία κατέθεσε τη μεγαλύτερη προσφορά (33.999.999 ευρώ) ανακηρύσσοντάς την ως πλειοδότρια. Αντίστοιχη διαδικασία την ίδια ημέρα και για την έκταση στη θέση «Σωρός» στο Μαρούσι, αντί ποσού 500.000 ευρώ.

Όλα είναι ανοικτά αυτήν τη στιγμή για το ποιο σήμα (Mega ή One) θα χρησιμοποιηθεί, καθώς πρέπει να σταθμιστούν ορισμένοι παράγοντες από τον ιδιοκτήτη και τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας. Βασικό στοιχείο είναι το κόστος του εγχειρήματος, η εξέλιξη της τεχνολογίας, που ωθεί μέρος του κοινού στο Internet και τις υπηρεσίες streaming, και η πορεία της διαφημιστικής δαπάνης. Ο ρόλος των ειδήσεων και του ενημερωτικού τομέα είναι σημαντικός, αλλά όχι καθοριστικός. Το βάρος αναμένεται να πέσει στην παραγωγή ελληνικών σειρών. Όμως αυτήν τη στιγμή οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί.

typologies

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ