2019-12-03 19:44:34
Φωτογραφία για ΕΣΠΕ Λάρισας: ''Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του Οργανωτικού Γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ Ηλία Κολλύρη''
Σεβόμενοι το ήθος, την αξιοπρέπεια και το κύρος που εκπέμπει ο Έλληνας Στρατιωτικός, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ), με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που σχετίζονται με την τοποθέτηση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΠΟΜΕΝΣ κ. Ηλία Κολλύρη κατά την διάρκεια διεξαγωγής Ενημερωτικής Ημερίδας της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ την 29 Νοε 19, εκφράζει απερίφραστα την βαθύτατη του θλίψη, για το δυσμενές «περιβάλλον» που συντελέστηκε στους «κόλπους» της Στρατιωτικής οικογένειας, από την παραπάνω «στάση» του εν λόγω συναδέλφου.

Τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Σ.Π.Ε.Λ καταδικάζουν την συγκεκριμένη συμπεριφορά του κ. Ηλία Κολλύρη, βροντοφωνάζοντας ότι:

Είναι αντίθετα, με ενέργειες Ένστολων, που κρύβουν υπαιτιότητα δημιουργίας συνθηκών λογοκρισίας του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Είναι αντίθετα, με την οποιαδήποτε «παρέμβαση» Ένστολου στα καθήκοντα της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Είναι αντίθετα, με εκπομπή μηνύσεων προς κάθε κατεύθυνση (ΜΜΕ, συναδέλφους) από εκπροσώπους Ένστολων.

Ως ενεργά μέλη της συλλογικής έκφρασης, καθήκον μας είναι να τιμούμε την Στρατιωτική μας ιδιότητα, αναδεικνύοντας – διεκδικώντας δίκαιη λύση στα προβλήματα των Συναδέλφων μας και όχι με την ενασχόληση μας με οτιδήποτε αλλότριο που θα μας αποπροσανατολίζει του στόχου μας.

Με Εκτίμηση

Το Δ.Σ της Ε.Σ.Π.Ε.Λ

(Φωτό αρχείου)
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ