2019-12-04 21:00:43
Φωτογραφία για Απίστευτη απάτη με άπορα παιδάκια!
Μια απίστευτη απάτη με δήθεν άπορα παιδάκια οργάνωσε μια 38χρονη Ελληνίδα στα Χανιά. Η 38χρονη παρουσίαζε τρία "άπορα"παιδάκια και έκανε πάμπολλες εκκλήσεις για βοήθεια κυρίως οικονομική ακόμα και με λαχειοφόρο αγορά.

Στους εράνους που διοργάνωνε καλούσε μια συγγενή της να παριστάνει τη γιαγιά των ανηλίκων όπου και ήταν η "κηδεμόνας" τους.

Παρ' όλα αυτά σε κανέναν έρανο, σε καμία λαχειοφόρο αγορά και σε καμία δημόσια έκκληση δεν είχαν εμφανιστεί τα τρία ανήλικα παιδιά παρά μόνο σε φωτογραφίες.

Η κομπίνα αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι από τους κατοίκους της πόλης που «δάγκωσε» η επιτήδεια αποσπώντας τους διάφορα χρηματικά ποσά είδαν σε διάφορα προφίλ στα social media φωτογραφίες των ηλικίας 17, 10 και 2 χρόνων παιδιών, τα οποία όμως δεν είχαν και καμία σχέση μεταξύ τους, ενώ δεν ανήκαν και σε άπορες οικογένειες!

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια, που δεν άργησε να εντοπίσει την 38χρονη «εγκέφαλο» της απάτης, η οποία συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που της άσκησε δίωξη και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Όμως, ζήτησε και πήρε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της και θα δικαστεί τις επόμενες ημέρες μαζί με την ηλικιωμένη συνεργό της.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ