2019-12-05 13:45:08
Φωτογραφία για Παύλος Χαϊκάλης: Η ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγό του
Ο χωρισμός με τη γυναίκα της ζωής του, η απώλεια των κιλών και η αστρολογία

Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε πριν από λίγες ημέρες και έκανε μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγό του Μαρία. Επίσης, αποκάλυψε ότι παρακολουθεί μαθήματα αστρολογίας σε σχολή.

Ήταν 10 ετών όταν έχασε τον πατέρα του και η μητέρα του, προσπαθώντας να βρει ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και τον μεγαλύτερο αδελφό του, αποφασίζει να μετακομίσουν στην Πάτρα. Οι δυσκολίες συνεχίζονται και στη μάχη της επιβίωσης ρίχνεται και ο μεγάλος αδελφός, ο Θανάσης. Ο Παύλος αναγκάζεται και αυτός να δουλέψει άλλοτε υπάλληλος σε περίπτερο ή εργοστάσιο, γκαρσόνι, ακόμα και ως ντετέκτιβ. Η ικανότητά του να μεταμορφώνεται και τα λόγια των συμμαθητών του που περνούσαν καλά μαζί του κάνουν τον Παύλο Χαϊκάλη να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.


«Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι έγινα ηθοποιός γιατί δεν είχα γελάσει σαν παιδί και ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε», θα πει πολλά χρόνια αργότερα.

Ο Ηλίας Λογοθέτης έγινε ο μέντοράς του και οι ρόλοι στο θέατρο δεν άργησαν να έρθουν... πλάι στην Αλίκη, στη Φιλουμένα Μαρτουράνο και μετά στην ελεύθερη σκηνή του Σταμάτη Φασουλή. Γνωστός έγινε από τη μικρή οθόνη. Οι επιτυχίες στο θέατρο αμέτρητες.

Παρόλο που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ο Παύλος Χαϊκάλης δεν πούλησε ποτέ την προσωπική του ζωή. Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος με την ηθοποιό Νικολέττα Βλαβιανού, με την οποία και απέκτησε το μοναδικό του παιδί, τον 29χρονο σήμερα Γιώργο που πρόσφατα του χάρισε το πρώτο του εγγόνι. Ο ίδιος έσπευσε να τον καλωσορίσει μέσα από τα social media.

«Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην γυναίκα μου, τη Μαρία»

Ο τρίτος του γάμος, ο οποίος έληξε πριν από λίγο καιρό, ήταν με την αστυνομικό Μαρία Λύκου. Οι προσπάθειες που έκανε ο γνωστός ηθοποιός να τα ξαναβρούν μάλλον έπεσαν στο κενό.

«Η Μαρία είναι αστυνομικός και είχα πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσω για κάτι διαβατήρια κι έτσι την γνώρισα. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Μετά από έξι χρόνια μαζί, πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε, μείναμε τρία χρόνια παντρεμένοι και αργότερα ήρθε ο κορεσμός στη σχέση μας.

Έχω κάνει τεράστια λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή. Αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Η Μαρία μού άλλαξε ριζικά τη ζωή. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Μου έδινε φως στη ζωή μου κι εγώ σκοτάδια. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη που μόνο αυτή μάλλον θα ξαναπαντρευόμουν. Όλοι οι άντρες προσπαθούν να αλλάξουν τη γυναίκα τους, εγώ προσπάθησα να αλλάξω τον εαυτό μου για χάρη αυτής της γυναίκας. Γιατί πραγματικά δεν της αξίζει το ενενήντα εννιά τοις εκατό αλλά της αξίζει το εκατό τοις εκατό. Εκεί, λοιπόν έχασα την μπάλα και τον εαυτό μου. Ουσιαστικά, προσπαθώντας να αλλάξω, έκανα πολλά λάθη και ήρθε ο χωρισμός.

Έχω πει ότι ένας τέταρτος γάμος ή θα γίνει θρησκευτικά πάλι με την ίδια γυναίκα ή θα βρεθεί κάτι το οποίο θα ξεπεράσει πάρα πολύ τη Μαρία. Αν αυτή είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως ανθρώπου είναι νίκη της Μαρίας. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα πακέτο που δεν το βρίσκεις εύκολα. Η Μαρία είναι χρυσό μετάλλιο. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φύγει μια γυναίκα από μια σχέση, φταίει πάντα ο άντρας»

«Μετά το διαζύγιο, είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών»

Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να πουν ότι ο χωρισμός αυτός έφταιγε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο ίδιος τους διαψεύδει, λέγοντας ότι έχασε τα κιλά γιατί δεν του άρεσε ο εαυτός του. «Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Το πάχος ήταν για μένα ένας καταλύτης. Η διαδικασία για να αδυνατίσω ήταν ψυχολογικό και έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν άνθρωπος που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να χάσω τα κιλά. Πολλοί είπαν ότι έχασα τα κιλά λόγω στεναχώριας. Δεν ήταν αυτός ο λόγος. Ήμουν πολύ χαρούμενος με την έννοια ότι κάνω κάτι δημιουργικό σε σχέση με αυτή τη γυναίκα γιατί ήξερα ότι θα το χαρεί η Μαρία κι όπως το χαίρεται. Όλη αυτή η μεταμόρφωση και η αλλαγή προς το καλύτερο είναι ένα δημιούργημα δικό της. Τη Μαρία δεν μπορώ να τη δω ως μια πρώην σχέση, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της».

Τηλεοπτικά και θεατρικά

Φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» και κάνει παράλληλα θέατρο. Προσπάθησε να κάνει τις ιδέες του πράξη μέσα από την πολιτική, αλλά έφτασε στο σημείο να σιχαθεί τον εαυτό του και τα παράτησε με την υπόσχεση να μην ξανασχοληθεί. Έχει σπουδάσει αστρολογία και δεν παραλείπει να συμβουλευτεί τα άστρα πριν από οποιαδήποτε εμφάνισή του. «Η αστρολογία με ενδιαφέρει γιατί "ψάχνεσαι" εσωτερικά. Είναι πολύ σημαντικό για τον άνθρωπο να ασχοληθεί με την εσωτερική αστρολογία, δηλαδή να ψάξει τον εαυτό του, να βρει πράγματα, να διορθωθεί και να βελτιώσει την αποστολή του στη γη. Έχω προτείνει να αλλάξει πρεμιέρα μου εξαιτίας της αστρολογίας». Πρόσφατα αντιμετώπισε ένα θέμα με την υγεία του το οποίο τον έστειλε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, θα πρέπει σύντομα να μπει στο χειρουργείο και να αφαιρέσει τη χολή του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ