2019-12-05 18:23:16
Φωτογραφία για «Μαϊμού» μεσάζοντας απέσπασε 15.000 ευρώ
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται μια γυναίκα κάτοικος Σκιάθου, η οποία υποστηρίζει ότι

εξαπατήθηκε... τέσσερις φορές από έναν Έλληνα που της συστήθηκε ως έμπορος αγροτικών προϊόντων, την έπεισε να καλλιεργήσει εκτάσεις που έχει στην κατοχή της στο νησί και την διαβεβαίωσε ότι θα μεσολαβήσει για την προμήθεια των προϊόντων που θα χρειαζόταν.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα σε βάρος του μεσάζοντα, φέρεται να της απέσπασε συνολικά 15.000 ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, δήθεν για να της πουλήσει συγκεκριμένα προϊόντα για καλλιέργεια. Όπως υποστηρίζει η αλλοδαπή, τα ίχνη του χάθηκαν αλλά τον εντόπισε στην Άρτα απ' όπου κατάγεται. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου παρήγγειλε στην Ασφάλεια προκαταρκτική εξέταση, που ερευνά αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απάτης για να ασκήσει την αντίστοιχη δίωξη.

Εξιχνιάστηκε απάτη και στην Ηγουμενίτσα

Έμαθε για τα καλά ότι οι αγορές μέσω ηλεκτρονικών αγγελιών είναι ριψοκίνδυνες ένας 44χρονος Έλληνας από την Ηγουμενίτσα, ο οποίος κατέθεσε στις 17 Σεπτεμβρίου 653 ευρώ για την αγορά ενός κινητού στον λογαριασμό που του έδωσε ο φερόμενος ως πωλητής που είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα, αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ. Το θύμα κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 46χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BMW M8 Gran Coupe
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BMW M8 Gran Coupe
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ