2019-12-05 23:26:08
Φωτογραφία για Porsche GT2 RS,  και την “έλιωσε” λίγα μέτρα πιο κάτω…
Μια ολοκαίνουργια Porsche 911 GT2 RS συγκρούεται με άλλα αυτοκίνητα μόλις 1500 μέτρα

μακριά από την αντιπροσωπεία. Ατυχία ή ανικανότητα;

Σύμφωνα με το site της Daily Mail, το ατύχημα (ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές) έγινε στο τέλος Νοεμβρίου στην πόλη Penarth της Ουαλίας κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής οδήγησης. Ο άγνωστος οδηγός πήρε για test drive την κόκκινη GT2 RS, μαζί με τον πωλητή, όταν συνέβη το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την σύγκρουση (εκτός από ένα Tweet της αστυνομίας η οποία προειδοποιούσε τους οδηγούς για το συμβάν και την καθυστέρηση στην κυκλοφορία). Τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο ατύχημα και οι εικόνες δείχνουν ότι το Γερμανικό αυτοκίνητο υπέστη αρκετές ζημιές. Συγκεκριμένα, μπορούμε να δούμε ότι η Porsche χτύπησε σε άλλο όχημα, καταστρέφοντας τον μπροστινό προφυλακτήρα και το μπροστινό φτερό από την αριστερή πλευρά. Μπορεί να μην δείχνει έντονο αλλά σίγουρα δεν θα είναι φτηνό να επισκευαστεί. Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός της Porsche ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα με τα… φρένα.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ατύχημα, με Porsche 911 GT2 RS να είναι εμπλεκόμενη. Στις αρχές Οκτωβρίου, μία άλλη GT2 RS συγκρούστηκε με μία σπάνια Pagani Huayra BC στην πίστα της Monza στην Ιταλία. Βέβαια εκεί ήταν track day και όχι απλή κυκλοφορία αλλά και πάλι δεν συγκρούονται μία ειδική 911 και μία Pagani κάθε ημέρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ