2019-12-06 23:45:09
Φωτογραφία για Ραφτόπουλος Γκρουπ χωρίς Ελπίδα
Κα Ραφτοπούλου όταν αγοράζετε "λαγό" φροντίστε να είναι νέος και να δουλεύει το μυαλό του. Ο "λαγός που διαλέξατε και προσπαθεί να σας στηρίξει με την "πένα" του, δεν μπορεί

απλώς να βρει τα μάτια σας να σας τα βγάλει. Όσο κακό μπορεί να σας κάνει το κάνει καθημερινά με αυτά που γράφει!

Εσείς, πιθανόν, να θεωρείτε την δική μου αρθρογραφία επιθετική και εναντίον σας, γι αυτό χτύπησα με σφεντόνα το "λαγό" σας και σας τον στέλνω στιφάδο, μια που δεν σας έμειναν λεφτά μετά από τις εκλογές να κάνετε Χριστούγεννα!

Λέει ο υπάλληλος σας ότι  "η κα Άννα Ραφτοπούλου είναι ισχυρή και ελέγχει τα Τοπικά Συμβούλια"! Αν αυτό αληθεύει γιατί δεν διέταξε το προσωπικό της και τους υποτακτικούς της να φέρουν σαν θέμα και να ψηφίσουν άλλο στολισμό όπως τον καταλαβαίνει η 'Μπάρμπη-Μπάμπη'. Σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε η ελπίδα. Τώρα η ελπίδα έγινε με "ήτα".

Αλλά όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο άρθρο η κα Ραφτοπούλου δεν ζει εδώ. Μπορεί να ζει στην Θράκη, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη...πάντως, σίγουρα, όχι στην Αρτέμιδα!


Έχετε σκοπό να περάσετε τέσσερα ολόκληρα χρόνια χαζεύοντας γκρίζες μπουρμπουλήθρες;

Είναι μια αντιπολίτευση χωρίς παρών και μέλλον.  Η Ραφτοπούλου τελείωσε με αυτανάφλεξη. Δεν την πείραξε κανένας, δεν την κοντράρισε κανένας γιατί, απλά, δεν υπάρχει!

Ήταν η τελευταία της φορά που έφτασε τόσο πολύ κοντά αλλά οι ψηφοφόροι τελικά δεν εξαγοράστηκαν. 

Ας την αφήσουμε στην πίκρα της, να ξεχάσουμε την ύπαρξή της γιατί τώρα το τιμόνι το έχει πάρει το κανονικό αφεντικό της -η Πρόεδρος! Για ποια Ραφτοπούλου μας μιλάς και τι "ελπιδοφόρο"; Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις να σου στείλουμε την σύνθεση των εκλεγμένων με την κυρία Ραφτοπούλου οι οποίοι έχουν μέσο όρο ηλικίας άνω των 60 χρονών. 

Το "ελπιδοφόρο" μη το χρησιμοποιείς. Ελπιδοφόρος, αυτή την στιγμή είναι ένας και μοναδικός, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, εκεί από όπου σε έδιωξαν.

Υ.Γ. Το 1960 τελείωσε! Αισίως μπαίνουμε στο 2020! Ή θα καταφέρετε να εκσυγχρονιστείτε ή εξαφανιστείτε!

"Σίσυφος"
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ