2019-12-09 18:00:23
Φωτογραφία για Η επόμενη μέρα για τον Δημήτρη Κοντομηνά στον χώρο των media
Μπορεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς να αποχώρησε πρόσφατα από το μετοχικό σχήμα του Alpha, εκχωρώντας το 100% του καναλιού στην Motor Oil, ωστόσο ο γνωστός επιχειρηματίας δεν εγκαταλείπει τον χώρο των media, αφού έχει στην κατοχή του το τοπικής εμβέλειας κανάλι Channel 9 και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Alpha από τη Motor Oil:

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατέχει το 95,31% της SIXOMEN Limited, η οποία κατέχει το 100% των μετοχών της Κοσμοραδιοτηλεοπτική ΑΕ που ελέγχει το Κανάλι 9 στη Θεσσαλονίκη. Το Κανάλι 9 στην Αθήνα ανήκει κατά 54,76% στη Xanatech Limited, κατά 44,84% στη Mandelord Investments, κατά 0,29% στον Νίκο Ευαγγελάτο και κατά 0,11% στη Sixomen Limited.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μετέχει στην Dalantel LTD, η οποία αποτελεί τη μοναδική μέτοχο της εταιρίας Νέα Εποχή Εμπορική και Επενδυτική ΑΕ, η οποία με τη σειρά της συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο (με ποσοστό 55,87%) της εταιρείας SportDay ΑΕ. Επίσης, η Μαρία Κοντομηνά μετέχει στην υπό εκκαθάριση Intertime Entertainment, καθώς και στις Solecast Investment Limited, Deftol Limited, Pridiemo Holdings Limited, Fraytone Limited και Pesach Trading Limited. Μέσω της Deftol η Μαρία Κοντομηνά είναι μέτοχος στη Solar Media, η οποία λειτουργεί το MAD TV.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ