2019-12-10 23:02:54
Φωτογραφία για Renault Espace
Πρεμιέρα έκανε το πλήρως ανανεωμένο Renault Espace το οποίο αναμένεται μέσα στο 2020

έχοντας πιο φρέσκια εμφάνιση, περισσότερη έξυπνη τεχνολογία αλλά και τονισμένα στοιχεία άνεσης.

Η νέα ταυτότητα του Renault Espace θα έχει ένα περισσότερο τονισμένο αέρα πολυτέλειας, κάτι που δηλώνεται με κάθε σαφήνεια στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Initiale Paris. Μεταξύ των αλλαγών που θα φέρει το νέο μοντέλο, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020, πιο χαρακτηριστικές είναι αυτές των νέων εμπρός ενεργών φώτων LED Matrix – για πρώτη φορά σε Renault -, τα επίσης καινούργια πίσω φώτα με διαφορετική φωτεινή υπογραφή, οι νέοι τροχοί και οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες.

Οι αλλαγές είναι πιο σημαντικές στο διάσημο πλέον ευρύχωρο εσωτερικό του Espace. Διαφορετική σχεδίαση έχει η κεντρική κονσόλα με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους αλλά και υποδοχές USB. Επιπλέον αναβαθμισμένο είναι το σύστημα πολυμέσων που «τρέχει» το πιο πρόσφατο λογισμικό Easy Connect της Renault και έχει νέα μεγαλύτερη κεντρική οθόνη 9,3 ιντσών ενώ ο κλασικός πίνακας οργάνων έχει αντικατασταθεί από ψηφιακή οθόνη 10,2 ιντσών.


Το νέο μοντέλο θα συνοδεύεται από αρκετές εξοπλιστικές αναβαθμίσεις, ειδικά για την κορυφαία έκδοση Initiale Paris η οποία είναι και η πλέον δημοφιλής. Μεταξύ άλλων θα διατίθενται δύο είδη δερμάτινων επενδύσεων, τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού θα έχουν ρυθμίσεις 10-δρόμων και θα είναι θερμαινόμενα και αεριζόμενα.

Το ανανεωμένο Espace θα προσφέρεται σε πενταθέσια και επταθέσια διάταξη ενώ κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας 1.800άρης βενζινοκινητήρας 225 ίππων που θα συνεργάζεται με ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων ή 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας 160 και 200 ίππων με 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με συστήματα υποβοήθησης που θα προσφέρουν αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2 σε ταχύτητες έως 160 χλμ./ώρα. Επιπλέον το Espace θα διατίθεται και με ενεργητική τετραδιεύθυνση και ενεργά αμορτισέρ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BMW M4 GT3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BMW M4 GT3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ