2019-12-11 14:14:07
Φωτογραφία για Επιβεβαιώνεται το περιστατικό με τη φωτιά στο ΙΧ του Υποστράτηγου Χουδελούδη. Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το περιστατικό της Ρεντίνας
Του Ηλία Προύφα

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς η πληροφορία που μετέδωσε πριν λίγο το kranosgr, για τη φωτιά στο αυτοκίνητο του Διοικητή της 12ης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, Άγγελου Χουδελούδη, ενώ ευτυχώς φαίνεται πως τελικά δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες, για επίθεση λαθρομεταναστών, σε γυναίκα στρατιωτικό στην περιοχή της Ρεντίνας, για την οποία γινόταν λόγος, ότι επιχειρήθηκε να την βιάσουν.

Όσον αφορά την φωτιά στο Ι.Χ, σύμφωνα με το e-evros.gr,  το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Εφορείας επί της οδού Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα πρόκειται για το όχημα του Μέραρχου της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής περί της 4 τα ξημερώματα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Να αναφερθεί πως άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και 6 άνδρες.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα είτε η φωτιά να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, είτε από εμπρησμό.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ