2019-12-12 18:25:57
Φωτογραφία για Το Twitter προσθέτει  υποστήριξη ζωντανών φωτογραφιών χρησιμοποιώντας GIF
Το Twitter επιτρέπει στους χρήστες του iOS να δημοσιεύουν Live Photos στην πλατφόρμα τους. Η εταιρεία λέει ότι οι Live Photos θα εμφανίζονται ως gifs στο Twitter. 

Σήμερα, το Twitter έχει επίσης ανακοινώσει ότι θα διατηρήσει την ποιότητα JPEG στον ιστό. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να μεταφορτώσετε τις Live Φωτογραφίες στο Twitter από οπουδήποτε και όχι μόνο από τον ιστό. Η πλατφόρμα των κοινωνικών μέσων έχει εισαγάγει μια δέσμη νέων λειτουργιών όπως τα Θέματα που επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν στα Tweets πάνω σε ένα θέμα ενδιαφέροντος χωρίς να χρειάζεται να ακολουθούν μεμονωμένους λογαριασμούς.

Το Twitter άλλαξε επίσης τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται τις μεταφορτώσεις εικόνων. Από τώρα και στο εξής, η ποιότητα JPEG θα διατηρηθεί μετά τη μεταφόρτωση από το Twitter μέσω του διαδικτύου. Νωρίτερα, οι εικόνες ήταν συμπιεσμένες και συνεπώς είχαν σημαντική απώλεια ποιότητας. Ο μηχανικός του Twitter, ο Nolan O-Brien έχει ανεβάσει μια εικόνα JPEG. Ωστόσο, σημειώστε ότι η αρχική ποιότητα θα διατηρηθεί μόνο όταν ανοίξετε την εικόνα. Με άλλα λόγια, οι μικρογραφίες και οι προεπισκοπήσεις παραμένουν κωδικοποιημένες.


Πρόσφατα, το Twitter ανακοίνωσε επίσης ένα χαρακτηριστικό που θα επέτρεπε στους χρήστες του να αλλάξουν την προεπιλεγμένη μέθοδο 2FA (authentication) . Μέχρι τώρα οι χρήστες Twitter έπρεπε να ορίσουν το SMS ως 2FA χωρίς να αλλάξουν την προεπιλεγμένη μέθοδο. Ξεκινώντας τώρα, το Twitter θα σας επιτρέψει να πιστοποιήσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας έναν κωδικό κινητού τηλεφώνου ή ακόμα και ένα κλειδί υλικού. Τέλος, πιστεύουμε ότι η υποστήριξη για τις Live Photos στο Twitter εκκρεμούσαν καιρό τώρα. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που η Apple παρουσίασε Live Photos και το Twitter είναι σίγουρα πολύ αργά στο πάρτι.

Give the gift of GIFs. You can now upload your iOS Live Photos as GIFs anywhere you upload photos on Twitter. pic.twitter.com/D8TIfsBwyd

— Twitter (@Twitter) December 11, 2019
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ