2019-12-14 19:01:53
Φωτογραφία για Η Apple ενημερώνει το iTunes Remote με σκοτεινή λειτουργία στο iOS 13 και υποστήριξη για το macOS Catalina
Η Apple προσφέρει αυτήν την περίοδο μια ενημέρωση στην εφαρμογή iTunes Remote , διαθέσιμη στο iPhone και το iPod . Αυτή είναι μια ευκαιρία για να υποστηρίξει τα τελευταία λειτουργικά συστήματα μέχρι σήμερα.  

Εκείνοι που έχουν εγκατεστημένο το iOS 13 στο iPhone ή το iPad μπορούν τώρα να απολαύσουν τη σκοτεινή λειτουργία στο iTunes Remote. Ενεργοποιείται αυτόματα όταν η σκοτεινή λειτουργία του iOS 13 είναι προεπιλεγμένη στη συσκευή.

Από την άλλη πλευρά, η ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις νέες εφαρμογές Μουσικής και Τηλεόρασης που είναι διαθέσιμες στο macOS Catalina. Αυτά ακολουθούνται από το iTunes, το οποίο έχει κατανεμηθεί σε τρεις εφαρμογές την Μουσική, Τηλεόραση και τα Podcasts.

Το iTunes Remote είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για iPhone και iPad. Υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις βιβλιοθήκες μουσικής, Apple TV ή iTunes, να αναζητάτε μουσική από καλλιτέχνη, άλμπουμ ή τραγούδι, να αναζητάτε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και podcasts, να δημιουργείτε και να τροποποιείτε playlist, να ακούτε μουσική με AirPlay, να συνδέστε τα ηχεία μεταξύ τους για να μεταδώσετε μουσική σε πολλά δωμάτια ταυτόχρονα και πολλά άλλα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ